Çözüldü Dosyanın VirusTotal sonucu nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
FitGirl repacktan indirmiştim kendi sitesinden yani miner mi? Sileyim mi? @EVANESCENCE
URL sonu ".site" ile bitiyordu değil mi? Eğer orası ise doğru yerden indirmişsiniz. Eğer doğru ise FitGirl EMPRESS grubundan almış. EMPRESS grubu bilindik bir grup bayağı, sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben şahsen. Tabii dediğim gibi indirdiğiniz yer ".site" ile biten doğru site ise.

Bu arada arkadaşın verdiği bilgi yanlış bilgi, miner falan yok. O sonuç False Possitive sonuç.
Zaten kurmuştum hatta oynuyorum silmeme gerek yok değil mi hocam? @EVANESCENCE.
Yok hocam silmenize gerek yok, iyi oyunlar. Umarım beğenirsiniz oyunu. Ama sisteminizde bir AntiVirus yazılımı bulundurmayı unutmayın (Kaspersky, BitDefender vs.) bu önemli.

@zeus1321 Evet hocam o sonuç False Positive. Kaspersky en güvenilir ve en başarılı AV yazılımlarındandır. Sıkıntı olmaz, onu kullanmaya devam edin.

@zeus1321 Hocam, buradan indirdiniz değil mi?

Buyurun sonuç;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…