VirusTotal'deki dosya virüs mü?
URL sonu ".site" ile bitiyordu değil mi? Eğer orası ise doğru yerden indirmişsiniz. Eğer doğru ise FitGirl EMPRESS grubundan almış. EMPRESS grubu bilindik bir grup bayağı, sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben şahsen. Tabii dediğim gibi indirdiğiniz yer ".site" ile biten doğru site ise.FitGirl repacktan indirmiştim kendi sitesinden yani miner mi? Sileyim mi? @EVANESCENCE
Aynısını orijinal RDR2 de belki yapıyordur diye kontrol ettim. Hayır, orijinal RDR2 böyle bir şey yapmıyor. Çok garip...RDR 2 Crack dosyası bu. Riskli özelliklere sahip kısımları var.
Örneğin ses dinleme hizmetlerini kullanıyor, bununla ne alakası var bilemedim. Zararlı potansiyeli var.
VirusTotal'deki dosya virüs mü?
Dostum mining yapiliyor Win/grayware_confidence_100% (W) bu ekran karti uzerinde mining yapilacak bir virus yazisi bana da bulasmisti ancak virus testi yapip silindiginde geciyor programi acip fareni oyunun icinde herhangi bir yere tikladinmi calisiyor.
URL sonu ".site" ile bitiyordu değil mi? Eğer orası ise doğru yerden indirmişsiniz. Eğer doğru ise FitGirl EMPRESS grubundan almış. EMPRESS grubu bilindik bir grup bayağı, sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben şahsen. Tabii dediğim gibi indirdiğiniz yer ".site" ile biten doğru site ise.FitGirl repacktan indirmiştim kendi sitesinden yani miner mi? Sileyim mi? @EVANESCENCE
URL sonu ".site" ile bitiyordu değil mi? Eğer orası ise doğru yerden indirmişsiniz. Eğer doğru ise FitGirl empress grubundan almış. Empress grubu bilindik bir grup bayağı, sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben şahsen. Tabii dediğim gibi indirdiğiniz yer ".site" ile biten doğru site ise.
Bu arada arkadaşın verdiği bilgi yanlış bilgi, miner falan yok. O sonuç false possitive sonuç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.