Dosyayı indirip açmadan virüs bulaşır mı?

Araska

Hectopat
Daha fazla  
Google Drive'den 2 GB'lık dosya indireceğim dosayayı indirsem Kaspersky ile taratsam açmadan. Virüs varsa gene de girer mi? İndereceğim dosya bu NFSMW - Google Drive

Kaspersky'ın zaten aktif koruması olmalı, varsa anında engeller merak etmeyin. Aktif korumasını kapattıysanız da açın.

Dosyayı çalıştırmadığınız için virüs girmez.

Dosyayı çalıştırmadığınız için virüs girmez.

Verdiğim linke bakma şansın var mı? Oyun eski oyun o yüzden yoksa korsana karşı biriyim EXE falan olduğu için korkuyorum.

Kaspersky'ın zaten aktif koruması olmalı, varsa anında engeller merak etmeyin. Aktif korumasını kapattıysanız da açın.

Daha bugün 1 ay premium deneme aldım kurdum PC'ye otomatik açıktır herhalde.

Verdiğim linke bakma şansın var mı? Oyun eski oyun o yüzden yoksa korsana karşı biriyim EXE falan olduğu için korkuyorum.

Daha bugün 1 ay premium deneme aldım kurdum PC'ye otomatik açıktır herhalde.
O halde korkmayın, direkt yakalıyor zaten virüs varsa, indirince içiniz rahat olsun diye taratırsınız.

O halde korkmayın, direkt yakalıyor zaten virüs varsa, indirince içiniz rahat olsun diye taratırsınız.

Dosya indi Kaspersky ile tarattım tehdit yok dedi sizce açmalı mıyım?

Hocam bir yandan güven veriyorsun bir yandanda içim hala korkuyor açınca PC'ye virüs girip çöp olacak diye.
Yıllardır bilgisayar kullanıyorum korkmayın, ufak bir oyun indirdiniz diye ve üstüne üstlük virüs programı varken bilgisayarınıza bir şey olmaz.

Yıllardır bilgisayar kullanıyorum korkmayın, ufak bir oyun indirdiniz diye ve üstüne üstlük virüs programı varken bilgisayarınıza bir şey olmaz.

Hocam dosyayı açtım ayıkladım taradım tehdit yok dedi fakat EXE dosyasını VirusTotal'de tarattım trojan ve malicious çıktı naplıyım veya hangisine güvenmeliyim. EXE'yi Kaspersky taratınca da virüs yok diyor cidden kafam çok karıştı çalıştırmadan önce cevabını bekliyeceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-08 234344.png
    178,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…