Dota 2 ilk girişte neler yapılmalı?

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.811
Dota 2'de Lol'e nazaran oyun mekanikleri, herolar, item's lar daha zor olduğu için öğrenmen biraz daha zaman alır. Creeplere son vuruş ve deny yapmayı öğren. Mümkün oldukça hangi heroya ne kasacağını, karşı takıma göre hero ve item's satın alacağını ve heroları öğrenmeye çalış. Bunun içinde en iyi yöntemin video izlemekten ve pratik yapmaya dayanıyor. İlk başta hangi heroları oynıyım sorusuna gelecek olursakta Drow Ranger, Vengeful Spirit, Axe, Lion, Slardar, Sniper, Bristleback, Abaddon vb. fazla komplike olmayan herolar, kolay kill toplıya bilecek yeri geldiğinde kaçabilecek ve tank (Axe, Slardar, Bristleback, Abaddon) olabilecek heroları oymayı denemelisin. Dota 2'de bir heroyu çok farklı şekilde (meta) da oynıyabilirsin. O yüzden bir heroyu bir defa oynadıktan sonra ben bunu öğrendim diyerek bırakma. Önerilen item'sların hepsini tek seferde kasmak yerine karşı takıma veya kendi takım arkadaşlarına göre kasmayı unutma. Ve İnvoker, Meepo, vb. skill combosu yapabilen heroları belli bir düzeyden sonra oyna. Oynaması eğlenceli ve öğrenmeside bir o kadar zor. Bu tarz heroları örneğin 4 günde tam anlamıyla öğrenicekken başka bir heroyu 1 günde öğrenebilirsin. Rus olayınada gelecek olursak abartıldığı kadar kötü bir durum değil. Feedleyen kişinin belli bir yeri olmaz. Bazen kafama esiyor ben bile feedliye biliyorum. Mümkün oldukça sadece tank ve ya carry yerine tüm mainleri oynamaya çalış.

Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı