DP girişi olmayan laptopa 2K 165 Hz monitör nasıl bağlanır?

Bütçe
8000

metinozturk

Centipat
Daha fazla  
Monitör
2k 165 hz
Merhaba Excalibur G870 RTX4060 laptopum var. 2K 165 Hz monitör almak istiyorum bunu DP portu olmadan nasıl bağlamalıyım? HDMI to HDMI, Type-C to DP dönüştürücüsü, HDMI to DP dönüştürücüsü bunlardan hangisi en mantıklısı olur? Cevap verirseniz sevinirim. İyi sosyaller

HDMI 2.1 ile bağlanır hocam bende 165hz o şekilde başladım. Paugge markasına bakabilirsin kablo için. DP şart değil 165hz için.

Merhaba Excalibur G870 RTX4060 laptopum var. 2K 165 Hz monitör almak istiyorum bunu DP portu olmadan nasıl bağlamalıyım? HDMI to HDMI, Type-C to DP dönüştürücüsü, HDMI to DP dönüştürücüsü bunlardan hangisi en mantıklısı olur? Cevap verirseniz sevinirim. İyi sosyaller
Laptopun hdmi 2.1 desteklediğinden emin olun önce eğer 2.0b destekliyorsa 2kda 144hz alabilirsiniz. Dönüştürücü işler sağlıklı olmayabilir.

Doğrudan 2.1 kablo alıp devam edin hocam o zaman dönüştürücü işlerine bulaşmayın hiç.
Tamamdır hocam çok sağolun. Bir soru ve öneri daha sorsam size olur mu. Bütçem 8 bin civarı Dell G2724D monitörü almayı düşünüyorum. Acaba en mantıklısı bu özelliklere bu mudur farklı bir cihaz öneriniz olur mu? İlk defa hayatımda monitör alacağım bu konularda biraz cahilim.

Tamamdır hocam çok sağolun. Bir soru ve öneri daha sorsam size olur mu. Bütçem 8 bin civarı Dell G2724D monitörü almayı düşünüyorum. Acaba en mantıklısı bu özelliklere bu mudur farklı bir cihaz öneriniz olur mu? İlk defa hayatımda monitör alacağım bu konularda biraz cahilim.
Valla ben aynı paralara msi mag 275qf aldım şu an konu açtım onunla ilgili bakabilirsin.

AA pardon bu MSI monitörde HDMI 2.1 yok bu arada DP ile kullanmayacaksanız 2K 144Hz alabilirsiniz. Onun için Lenovo Legion R27qe önerebilirim HDMI 2.1 desteği var.

Onayda şu anda. Konu
Evet hocam. Bende bakınca hdmi 2.0 olduğunu gördüm. Önerdiğiniz Lenovo modelde biraz bütçemin üzerinde açıkçası. 144 hz olarak kullanıp sizdeki MSİ Mag'ı almayı da düşünebilirim eğer o bütçede diğerlerine göre en iyisiyse.

Geri
Yukarı