Dr. Hüsniye Erdoğan KYK yurdunda yemek porsiyonları hakkında konuştu

AKP Konya eski milletvekili Hüsniye Erdoğan KYK yurdunda yemek porsiyonlarının küçülmesiyle ilgili soruya “Peygamber efendimiz de mideyi boş bırakın der” cevabını verdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanal42'de yayınlanan "Sümen Altı" programında KYK yurdundaki yemek porsiyonlarının küçülmesi ile ilgili “Öğrencilerimiz anne ve babalarından ayrı olunca duygusal takıldıklarını düşünüyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Porsiyonların küçültülmesinde ise peygamber efendimiz ‘midenin 3'te 1'ine sıvı, 3'te 1'ine yiyecek, 3'te 1'ini ise boş bırakın' diyor. Biz sofraya oturunca sıcağı soğuğu, çorbası yemeği, salatasını yiyoruz. Ben KYK yurdunda nasıl yemek verildiğini de biliyorum. İsraf edilmemesi için porsiyonlar küçültülmüş olabilir, bundan emin değilim. Doymuyorlarsa tekrar yemek isteyebilirler. Ben de yatılı da kaldım bunu biliyorum”
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar soruyor, da bir konu gördüm KYK yurdunda kalan genç, in biri geceleri aç olduğum için yatamıyorum yemek alacak param yok yazmış öğrencilere verilen değere bak onlar geleceğin doktoru mühendisi.
 
Sorulan sorulara cevap bile vermiyor ve sıkıştırmayın diyor. Yalan paralı değil ki zaten. Üstüne üslük bilmem kaç yıl önce ölmüş bir insanın verdiği tavsiyeden bize ne?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı