E Emir caba Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #1 MSI GL65 kullanıyorum. Dragon Center'a girdiğimde monitör kısmındaki hiçbir şeyi göstermiyor. CPU usage ve GPU usage 99 diyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
MSI GL65 kullanıyorum. Dragon Center'a girdiğimde monitör kısmındaki hiçbir şeyi göstermiyor. CPU usage ve GPU usage 99 diyor. Yardım eder misiniz?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 9 Kasım 2020 #2 Yeniden başlatın ya da MSI SDK'yı tekrar kurun. Artı 0 Eksi
R reddragoned Hectopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 103 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #3 Emir caba dedi: MSI GL65 kullanıyorum. Dragon Center'a girdiğimde monitör kısmındaki hiçbir şeyi göstermiyor. CPU usage ve GPU usage 99 diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem Dragon Center'i Microsoft Store'dan değil direk MSI sitesinden sizin laptop a uyumlu sürümünü indirin Artı 0 Eksi
Emir caba dedi: MSI GL65 kullanıyorum. Dragon Center'a girdiğimde monitör kısmındaki hiçbir şeyi göstermiyor. CPU usage ve GPU usage 99 diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem Dragon Center'i Microsoft Store'dan değil direk MSI sitesinden sizin laptop a uyumlu sürümünü indirin