DrEpin güvenilir mi?

Kötü yorumlara rağmen şansımı denemek istedim, Grammarly Premium hesabı aldım bunlardan 7 aylık. Sipariş verdikten sonra kullanıcı adı ve şifre atarlar diye bekledim mailime atmadılar, canlı desteğe yazarak kendim öğrendim (rezalet :D) Her neyse hesaba girdim, ortak kullanılıyor vs okay, ancak 1 gün sonra baktım gördüm ki girilemiyor bile, hesabın şifresi değiştirilmiş 🤨🤨 Canlı desteğe yazıyorum 2 gündür yanıt bile vermiyorlar. Instagram dmlerine de yazdım keza yine aynı şekilde yanıt yok. İyi ki düşük meblağda dolandırıldım alışveriş yaptım yoksa tadım kaçardı diğer türlü 😅😅😅


Özet:
drepin üzerinden alışveriş yapmayın, yaptırmayın.
 
Aldın mı bilmiyorum ama biz arkadaşlarla burdan fifa 21 almıştık 90 tl ye. Kazıklandık, önermeyiz.
Merhabalar, ben Drepinden Hakan.
Bahsetmiş olduğunuz ürün cyberpunk 2077 Steam hesabı olarak verilmektedir, CD-Key veya E-pin gönderimi yapılmaz.
Ayrıca konuya bir açıklık getirmek istiyorum
Attığınız ekran görüntüsünde bahsi geçen ürünün açıklamasında zaten hesap ve şifre olarak gönderdiğimizi belirtiyoruz, bu ürünle ilgili E-pin yada CD-Key göndereceğimizi zaten iddia etmiyoruz.
Haricinde diğer arkadaşların yazmış olduğu şikayet var konusu hakkında da şunu söyleyebilirim, E-Ticaret platformunda binlerce satışı olan ve bir tane şikayeti bile olmayan yer olarak örnek gösterebileceğiniz bir yer varmı?
Güvenebilirmiyim diyen arkadaş İnstagram hesabımızın öne çıkarılan gönderilerinden müşterilerimizden gelen geri bildirim mesajlarını görüntüleyebilir instagram sayfamız : @drepingame
Konuya ek olarak
Satın almış olduğunuz steam hesapları online oynatılamaz ancak steam’ı offline moda alıp oynayabilirsiniz zaten cyberpunk 2077 offline oynanabilen bir oyundur
Hesabı satın aldıktan sonra şifre değişikliği yapılıyor gibi saçma sapan iddialar yapan arkadaşlar belli ki bu tarz bir ürünü daha önce satın almamış bundan dolayı bu şekilde yorum yapan arkadaşlara drepinin güvenilir olduğunu kanıtlamak gibi bir çabamız yok güvenmek isteyen sayfamızı inceleyebilir çoğu ünlü yayıncılarla olan referansımızı kolayca bulabilir YouTube üzerinden “Drepin” diye aratıp bizden alışveriş yapan müşterilerimizin de paylaşmış olduğu videoları izleyebilirsiniz.
Diğer konular için İnstagram sayfamızdan yada İnternet sitemizdeki canlı destek bölümünden sorularınızı sorabilirsiniz mesai saatleri içerisinde sizlere anlık olarak dönüş sağlanır
Mesai saatlerimiz hafta içi ve haftasonu ( sadece cumartesi ) saat 12:00 ile 20:00 arasında destek alabilirsiniz
Saygılarımla..
PUHAHAHAHAHAHAH KOLPAYA BAK
 
Eki Görüntüle 769554

Oyunun çıkmasına son 2 gün 30 dk kaldı (ertelenmez ise).
Bu oyunu 80 TL'ye almak var, 250 TL'ye almak var. Alıp indirmek istiyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım, alınır mı?
Yani şimdi seni bilemem ama ben aldım online oynayamıyorsun. Oyunu bitirdim bazen giremiyorsun hemen yeni hesap verdiler arada senden giriş yapmanı istiyor hesaba şu anda harddiskte duruyordu sileceğim ama silemiyorum sebebiyse doğrulama e postası istiyor onun içinde sen desteğe yazıyorsun oradan senin doğrulama kodunu gönderiyorlar.
Eki Görüntüle 769554

Oyunun çıkmasına son 2 gün 30 dk kaldı (ertelenmez ise).
Bu oyunu 80 TL'ye almak var, 250 TL'ye almak var. Alıp indirmek istiyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım, alınır mı?
ama şu anda alışveriş yapma daha öncesinde bir sürü çekiliş yapmışlardı şu anda ne instagram hesapları var ne de siteleri ya ikisi birden çökertildi yada ikisini de bilerek kapattılar. Şu anda steam hesabına giriş yapamıyorum ama oyuna RED Launcher sayesinde girebiliyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı