B burhan0326 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #11 Mertify dedi: bizim arkadaşlardada drift l var onlarda yok bende var durmuyor çokta gürültülü kulak patlatıyor bi sıkıntı yarattımı hiç? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadı da depoyu fazla boş tutma yarım olsun veya doldur ses azalıyor
Mertify dedi: bizim arkadaşlardada drift l var onlarda yok bende var durmuyor çokta gürültülü kulak patlatıyor bi sıkıntı yarattımı hiç? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadı da depoyu fazla boş tutma yarım olsun veya doldur ses azalıyor
Mertify Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #12 1 litre felan var depoda fullemedim dolduralım bakalım kesilcekmi sesi
B burhan0326 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #13 Mertify dedi: 1 litre felan var depoda fullemedim dolduralım bakalım kesilcekmi sesi Genişletmek için tıkla... Önce bi yarım depo al dene motor sıfır mı ?
Mertify dedi: 1 litre felan var depoda fullemedim dolduralım bakalım kesilcekmi sesi Genişletmek için tıkla... Önce bi yarım depo al dene motor sıfır mı ?
Mertify Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #14 Mertify dedi: 1 litre felan var depoda fullemedim dolduracağım kesilcekmi sesi Genişletmek için tıkla... burhan0326 dedi: Önce bi yarım depo al dene motor sıfır mı ? Genişletmek için tıkla... Aynen 24 model 30 kmde daha.
Mertify dedi: 1 litre felan var depoda fullemedim dolduracağım kesilcekmi sesi Genişletmek için tıkla... burhan0326 dedi: Önce bi yarım depo al dene motor sıfır mı ? Genişletmek için tıkla... Aynen 24 model 30 kmde daha.
B burhan0326 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #15 Mertify dedi: Aynen 24 model 30 kmde daha. Genişletmek için tıkla... Tamam o önce yarım depo al servis öyle demişti bizede sıkıntı olmazsa doldurursun seste biraz azalma olur büyük ihtimalle
Mertify dedi: Aynen 24 model 30 kmde daha. Genişletmek için tıkla... Tamam o önce yarım depo al servis öyle demişti bizede sıkıntı olmazsa doldurursun seste biraz azalma olur büyük ihtimalle
Mertify Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #16 burhan0326 dedi: Tamam o önce yarım depo al servis öyle demişti bizede sıkıntı olmazsa doldurursun seste biraz azalma olur büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Olayı nedir neden yarım depo doldurun diye söylemişler size?
burhan0326 dedi: Tamam o önce yarım depo al servis öyle demişti bizede sıkıntı olmazsa doldurursun seste biraz azalma olur büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Olayı nedir neden yarım depo doldurun diye söylemişler size?
B burhan0326 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #17 Mertify dedi: Olayı nedir neden yarım depo doldurun diye söylemişler size? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi burhan0326 dedi: Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi Genişletmek için tıkla... Ekstra bide ağzına kadar doldurmayın gaz oluşur fln demişlerdi deponun üstünde çok az bi boşluk olsun dediler
Mertify dedi: Olayı nedir neden yarım depo doldurun diye söylemişler size? Genişletmek için tıkla... Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi burhan0326 dedi: Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi Genişletmek için tıkla... Ekstra bide ağzına kadar doldurmayın gaz oluşur fln demişlerdi deponun üstünde çok az bi boşluk olsun dediler
Mertify Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #18 burhan0326 dedi: Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
burhan0326 dedi: Çok hatırlamıyorum da kaçak tarzı vb bişey içindi Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.