Drift L gidonu titreme yapıyor

Bisiklet tamircisi para bulup seviye atlayınca maalesef böyle oluyor. Siz yarın bakın geri dönüş yaparsınız.

Tamamdır hocam teşekkürler

Ön frene basıp motoru ileri geri ittirdiğiniz zaman bir boşluk hissederseniz furşta boşluk vardır bu da kafa sallama hareketini yapar. Ayrıca gidon aşırı yumuşaksa gene kafa sallar. Amortisörler kaymış dediniz üst ve alt meşneti kontrol ettirin vidaları gevşediği için amorsitörler dengesiz duruyor olabilir.

Hocam ön fren demişken bir şey diyeceğim ben ön frene basınca motor seke seke duruyor nedeni nedir ondan gidon titriyor olabilir mi? Böyle ön freni sıkınca tak tak tak tak sekerek duruyor motor sanki ön freni bas çek bas çek yapıyor gibi

Tamamdır hocam teşekkürler.

Hocam ön fren demişken bir şey diyeceğim ben ön frene basınca motor seke seke duruyor nedeni nedir ondan gidon titriyor olabilir mi? Böyle ön freni sıkınca tak tak tak tak sekerek duruyor motor sanki ön freni bas çek bas çek yapıyor gibi.

Furşta boşluk var kafa sallama hareketi de bu yüzden misal ufak bir çukurdan geçerken falan gidonu tutarken o boşluğu hissedersiniz.

Ondan yani galiba değil mi şimdi aklıma geldi çünkü önfreni sıkınca tak tak tak diye duruyor motor furş pahalı bir şey mi peki?

Pahalı değil fakat orijinal kullanmanızı tavsiye ederim yan sanayi markalar var giwi, monero vs. kötü markalar değiller tabii ki ama gene de orijinal kullanmanız daha iyi olacaktır. Motorcular söktükleri motoru genelde adamakıllı toplamazlar ya vidası eksik olur ya yamuk olur bir şey olur internette Drift L furş takımı nasıl değişir diye videolar var elinizde alet edevat varsa sizde yapabilirsiniz çok basit bir işlem. Size lazım olanlar; İngiliz anahtar takımı, düz tornavida, çekiş, gres yağı şu an aklıma gelenler bunlar eğer bu malzemeleri temin edebilirseniz ve elinize güveniyorsanız kendinizin yapmasını tavsiye ederim.

Ha bu arada direkt furş'u değiştirmenize gerek yok ilk başta üst somunları sökün furşun yuvarlak bir halkası var köşelerinde çentik var oraya düz tornavida yerleştirip çekiçle vurarak orayı sıkın. Çok sıkmayın gidon sertleşir dönmez kendiniz o boşluğu kontrol edin ta ki o boşluk gidene kadar sıkın ve gidonda çok sert kalmasın baktınız hala düzelmedi furş bilye dağılmıştır o zaman gidip furş bilye değiştirebilirsiniz.

Pahalı değil fakat orijinal kullanmanızı tavsiye ederim yan sanayi markalar var giwi, monero vs. kötü markalar değiller tabii ki ama gene de orijinal kullanmanız daha iyi olacaktır. Motorcular söktükleri motoru genelde adamakıllı toplamazlar ya vidası eksik olur ya yamuk olur bir şey olur internette Drift L furş takımı nasıl değişir diye videolar var elinizde alet edevat varsa sizde yapabilirsiniz çok basit bir işlem. Size lazım olanlar; İngiliz anahtar takımı, düz tornavida, çekiş, gres yağı şu an aklıma gelenler bunlar eğer bu malzemeleri temin edebilirseniz ve elinize güveniyorsanız kendinizin yapmasını tavsiye ederim.

Ha bu arada direkt furş'u değiştirmenize gerek yok ilk başta üst somunları sökün furşun yuvarlak bir halkası var köşelerinde çentik var oraya düz tornavida yerleştirip çekiçle vurarak orayı sıkın. Çok sıkmayın gidon sertleşir dönmez kendiniz o boşluğu kontrol edin ta ki o boşluk gidene kadar sıkın ve gidonda çok sert kalmasın baktınız hala düzelmedi furş bilye dağılmıştır o zaman gidip furş bilye değiştirebilirsiniz.

Hocam ben biraz cahilim vallahi anlayamadım acaba bir videosu falan var mı anlatımlı

Hocam ben biraz cahilim vallahi anlayamadım acaba bir videosu falan var mı anlatımlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Furş değişimine dair bir video bulamadım ama sıkımını anlatan bir video var.
Halkayı sıkmak için düz tornavida ve çekip kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1765316054595.png
    1765316054595.png
    780,3 KB · Görüntüleme: 0
S

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Furş değişimine dair bir video bulamadım ama sıkımını anlatan bir video var.
Halkayı sıkmak için düz tornavida ve çekip kullanabilirsiniz.

Sağ olun hocam en kısa sürede bunları deneyeceğim teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı