V Valen Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 36 24 Şubat 2021 #1 Selam benim bir sorum olacaktı. Ben Driver Booster yükledim ve 12 küsur sürücü güncelledim. Fakat 2 tane görüntü bağdaştırıcısı güncellenmedi en çok işe yarayan da oydu zaten, sorunun çözümünü söyleyebilir misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 11,6 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Selam benim bir sorum olacaktı. Ben Driver Booster yükledim ve 12 küsur sürücü güncelledim. Fakat 2 tane görüntü bağdaştırıcısı güncellenmedi en çok işe yarayan da oydu zaten, sorunun çözümünü söyleyebilir misiniz?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.213 Makaleler 7 Çözümler 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #2 El ile güncelleyin.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 Valen dedi: Sorunun çözümünü söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, Driver Booster ve yüklediğin sürücülerden kurtulmak. Sürücüleri temizleyip, elle kurun. setup.exe'ye tıklamak zor olmasa gerek, ha?
Valen dedi: Sorunun çözümünü söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, Driver Booster ve yüklediğin sürücülerden kurtulmak. Sürücüleri temizleyip, elle kurun. setup.exe'ye tıklamak zor olmasa gerek, ha?
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.174 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 O uygulamayı kullanmayın, aygıt yöneticisinden işlemci ve ekran kartınızın modelini öğrenip sitesinden indirin.
O uygulamayı kullanmayın, aygıt yöneticisinden işlemci ve ekran kartınızın modelini öğrenip sitesinden indirin.