Driver Booster harici sürücü güncellemesi yapma

Driver Booster çöpünü asla ama asla kullanma bende bir kere o hataya düştüm PC'ye format attım geçen sene sakın ama sakın Win Update yap eksik varsa o bulur yükler kurar hani onu kullanırsan da sürekli FPS düşmesi olur PC donar ama format atarsan düzelir hiç uğraşmaya değmez.
Ekran kartı hariç el ile de olsa gerekmedikce bir şey güncellemeyin tabii bu sizin elinizde olan bir şey.

Aynı duruma 1 ay önce düştüm. Tavsiye etmiyorum.
 
Hala Driver Booster kullanılan sisteme "düzgün" bir çözüm yolu sunmaktan bahsediyorsun. DDU önerilmesinden, sürücü güncelleme toollarındaki kaldırma/onarma işleminin kullanılmasından bahsediyorsun. Hadi bunları kullanarak ekran kartı sürücüsünü, ses sürücüsünü vs. kaldırdın diyelim, sisteme bunlar dışında kurulan sürücü sayısını biliyor musun diyeceğim ama zaten yazmışsın.
Neyden bahsedecektim? Bu toollar zaten silme işlemini gerçekleştiriyor format atmak doğru çözüm yolu değil. Hatta format atmasını bilmiyorum diyen kişiler bu programda sorun yaşıyorlar. İnsanlar ihtiyacı olan sürücüleri seçip yüklemek yerine hepsini seçip yüklüyorlar tembellik burada başlıyor zaten. Driver Booster kendi kafasına göre sürücü yüklemesi yapmıyor ki. Senin elle kuracağın sürücüleri Driver Booster ile kursan yanlış sürücü kurma ihtimali milyonda bir olur. İnsanların kullanmaması belki yararına olacak ancak bu durum programı kötü yapmıyor. Driver Booster sadece sürücü güncellemenin dışında bağlantısı kesilmiş sürücüleri bulup bunları temizlemene yardımcı oluyor. Her defasında bir sorunum olduğunda Driver Booster'ı kullandım. Bağladığım cihaz sorun çıkarıyordu denetim masasından ilişkin programları ve sürücüleri silmeme rağmen sorunum düzelmedi en son Driver Booster'da bağlantısı kesilmiş aygıtların sürücülerini temizle tool'unu kullandım ve sorunum tam anlamıyla düzeldi. Yine ses sorunum vardı, Monitörün kendi hoparlörünü Windows görmüyordu bu sorunu yine Driver Booster ile düzelttim. Bana fayda sağladı bu program. Sürücü güncellemesini de zaten elle en günceli bulunabildiği için kullanmıyorum ama kullansam bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.
Senin sorun yaşamaman, başkalarının da sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor.
Başkalarının sorun yaşamayacağının anlamını geçip ben niye sorun yaşamıyorum bunu sorgulamak gerek öncelikler. Çünkü programı hunharca kullanmıyorum her şey en güncel olsun diye bir çabam yok. Artık bunu elle güncellemede bile anlamış oldum. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim LoL'de 200 sabit alırken 100'e düştü. CS:GO'da bir anda 200'den 50-60'a düşüyor ve uzun bir süre böyle kalıyor kendine gelmesi uzun bir zaman alıyordu. DDU ile silip elle bir önceki sorun yaşamadığım sürücüyü yüklememe rağmen hala tam olarak çözebilmiş değilim. LoL'de sorun çözüldü ama CS:GO'da sorun çözülmedi. Daha diğer oyunlara girmedim ve o oyunlar çok daha ağır oyunlar onlara girsem kim bilir neler olacak. Sorun tespiti yaparken son halkadan başlamak yerine direkt kullanılan aracı suçlamak bana mantıklı gelmiyor bunu daha önceki mesajlarımda bahsettim ama siz bunu kendimden bahsediyormuşum gibi algıladınız. Bence tartışılacak bir konu yok ikimiz de genel anlamda aynı bakış açısına sahibiz sadece fikir ayrılığımız var. İnsanlar tembel olduktan sonra kullanılan aracın ne olduğunun bir önemi yok o kullanıcı her türlü sorun yaşayacak. 2 sene önce Driver Booster ile kurulum yapan birisi şimdi sorun yaşamaya başlamış. Bu konunun altına Driver Booster kötüdür yazmak bana tutarlı gelmiyor. Bir çoğu format atın diyor format atmayı bilmiyorum diyor. Driver Booster güncelleme yaparken geri dönüş noktası yapıyor sistemi eski sürücülerine geri döndürün dendiğinde adam zaten programı silmiş ve aradan 2 yıl geçtiğini söylüyor. 2 yıl boyunca neredeydin diye sorarlar adama. Şimdi mi suçlu Driver Booster oldu? Bu bahsettiğim kişiler senin attığın konularda ararsan bulursun. Rastgele tıklıyorum ve hepsinde ayrı bir tutarsızlık var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı