Bilgisayarım 7-8 yıllık ve hiç el atmadığım için sürücülerin yarısı güncel değildi. Bu sabah Driver Booster adlı uygulamayı buldum ve videosunu çeken çoğu YouTuber övüyordu. Yorumlara baktım neredeyse herkeste işe yaramıştı ama mavi ekranla alakalı bir şey yazmıyordu ben de deneyeyim diye yükledim uygulamayı ama bir anda mavi ekran verdi. Sorunu çözemiyorum. Bu hatanın çözümünü bilen varsa ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi? Pek anlamıyorum bu işlerden. Yardımcı olursanız sevinirim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
www.technopat.net
O uygulama yasaklı bizim sitede.
Üstüne üstlük o uygulama kadar berbat bir şey yok. Hangi sürücü lazımsa söyleyin biz buluruz.
Driver Booster, Maximum Driver, Driver Plus Mulus Mega Gold Platinum Extreme Hard Updater Software Premium Silver Platinkdgpajsilgjas vesaire gibi saçma sapan yazılımların hiçbirine bulaşmayın.
Her zaman kendi sürücünüzü manuel yolla kendiniz güncelleyin, en sağlıklı yol budur.
Çözümüne gelince ise, Minidump dosyasını görmeden teşhis koymak zor