Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Discord sesteydim, arkadaşım geldi, bu lanet olası programı bana indir dedi ve PC yavaşladı. Nasıl yüklediği sürücüleri silerim bu lanet programın? Bize Windows Update yeter.
Sürücüleri tek tek silmek pek mantıklı bir yol değildir. Bazılarını istesen de silemezsin zaten. Denildiği gibi temiz kurulum yapmanız en iyisi olacaktır böyle bir durumda.
Discord sesteydim, arkadaşım geldi, bu lanet olası programı bana indir dedi ve PC yavaşladı. Nasıl yüklediği sürücüleri silerim bu lanet programın? Bize Windows Update yeter.
Driver Booster yüklediği sürücüler yanlış fakat Windows Update'in yüklediği sürücülerde eski en iyisi temiz kurulum yap ve sürücüleri resmi sitelerden tek tek indir.
Ben çok küçükken bir program ile tüm sürücüleri silmiştim. Ne yaptığımı zannediyordum bilmiyorum. Bilgisayar uzunca bir süre açılmadı. Sonra garip bir şekilde açılmıştı. Tek tek sürücüleri indirmişti. Programın ismini hatırlasaydım bile ben de temiz kurulum öneririm.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Diğerlerini silmek için de aygıt yönetisinden sağ tık kaldır derken sürücüleri sil şeklindeki kutucuğu işaretleyebilirsin.
Lakin pek sağlıklı bir yöntem değil çünkü sürücüleri bazen tam olarak silemeyebiliyor ya da bazı sürücülerin silinmesine izin vermiyor.