Driver güncellemesi sonrası sistem açılmıyor

erman83

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm dostlar.
PC özellikleri.
Anakart: Gigabyte A520M k
Ekran kartı: Zotac 3060 12 GB.
İşlemci: AMD R5 5600.
Bugün NVIDIA uygulamasından driver güncelleme bildirimi geldi 600 MB'lik bir güncelleme yaptı. Ardından Valorant'a girince ekran kartı ve driver hatası verdi umursamadım. Daha önceden başıma geldiği için oyuna tekrar giriş yaptım.
Oynadığım sırada PC dondu güç düğmesinden res attım daha da açılmadı.
Açılırken anakart markasını gösteriyor ardından siyah ekran üzerinde yükleme işareti cıkıp bekliyor ne yapmam gerekiyor?

20250131_151532.jpg

Başkaları da sorun yaşamış.
Şunu dene: https://www.technopat.net/sosyal/ko...em-her-acilista-donuyor.3633010/post-27299372

Bazı BIOS'lar ekran kartını sökmeden iptal şansı tanıyor. Anakarttan görüntü alabiliyorsan ekran kartını çıkarıp açabilirsin.
Her şekilde dediğim gibi bir önceki sürücüye dönmen lazım. Bu sürücüdeki hata yaygın olduğuna göre çabucak yeni sürüm yayınlarlar onu kurarsın.

Bios a girdim hocam boot kısmından güvenli ön yükleme modu standart diyor bir de custom seceneği var onu mu değiştirmem gerekiyor
Yok, o ayarla işin yok. Boot menüsünden bir şeyi değiştirme.
BIOS'ta yapabiliyorsan: "ekran kartını devre dışı bırak" dedim.
Sen açılışta F8 yap.
+ Windows 11 ise dört kere miydi neydi, yeterince başarısız açılış denemesinden sonra kendisi Güvenli Mod öneriyor.
Defalarca aç-kapa, Windows'un kendisi girsin Güvenli Moda

Win 10 hocam defalarca denedim lanet bi olmadı pekte anlamıyorum pc den sinir oldum

Yok, o ayarla işin yok. Boot menüsünden bir şeyi değiştirme.
BIOS'ta yapabiliyorsan: "ekran kartını devre dışı bırak" dedim.
Sen açılışta F8 yap.
+ Windows 11 ise dört kere miydi neydi, yeterince başarısız açılış denemesinden sonra kendisi Güvenli Mod öneriyor.
Defalarca aç-kapa, Windows'un kendisi girsin Güvenli Moda

Win 10 hocam defalarca denedim lanet bi olmadı pekte anlamıyorum pc den sinir oldum
Resimde ki hatayı verdi simdi

Dosya Ekleri

• 20250131_164636.jpg
    20250131_164636.jpg
    145,9 KB · Görüntüleme: 41

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı