DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

onurryazgann

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
171
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Az önce bilgisayarımı kapattım ve durduk yere böyle bir hata verdi. Son bir ayda 3. kez oluyor. Artık can sıkıcı bir hal almaya başladı. Neden kaynaklanıyor olabilir? Bu arada ekran görüntüsü olarak atmamamın sebebi PC'nin crash vermiş olması ve benim alıntı ve taslağı bu durumda açamıyor olmam. Geçen sefer bundan dolayı ceza yemiştim de. Hatırlatma olarak bırakayım buraya.
 

Dosya Ekleri

  • IMG20210616234515.jpg
    IMG20210616234515.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Sonucu bildirirsiniz.
Şuan sürücüleri kaldırdım. Sistem ekran kartını görmüyor şuan. Ve fan çok hızlı çalışıyor. Sanırsam ekran kartının yükünü de işlemci vs alıyordur çünkü daha sistem açılmadan bu kadar dönmesi saçma. Hemen kapattım laptop'ı. Tekrar açmalı mıyım? Daha önce böyle olduğunda sistemde mouse'ta bile takılmalar, fanın hızının artması gibi şeyler olmuştu. Hatta fan o kadar hızlanmıştı ki başka odadan birisi bile duyabilirdi. Açıp hemen sürücüyü yüklemeye çalışsam bileşenlere zarar gelir mi?
 
Şu an sürücüleri kaldırdım. Sistem ekran kartını görmüyor şu an. Ve fan çok hızlı çalışıyor. Sanırsam ekran kartının yükünü de işlemci vs alıyordur çünkü daha sistem açılmadan bu kadar dönmesi saçma. Hemen kapattım Laptop'ı. Tekrar açmalı mıyım? Daha önce böyle olduğunda sistemde Mouse'ta bile takılmalar, fanın hızının artması gibi şeyler olmuştu. Hatta fan o kadar hızlanmıştı ki başka odadan birisi bile duyabilirdi. Açıp hemen sürücüyü yüklemeye çalışsam bileşenlere zarar gelir mi?

Sanmıyorum zarar geleceğini. Sürücüyü kurun.
 

Geri
Yukarı