DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

Mehmet Gürler

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
PC'ye SD kart okuyucu taktım ve Driver'ını kurdum fakat bir süredir PC'ye 64 Bit atamıyorum. 32 Bit atılıyor fakat 64 Bit atılmıyor. Çözüm nedir? Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Bende gidip aygıt yöneticisine girdim ve bilinmeyen aygıt yazanı devre dışı bıraktım. Bu sefer de page fault in nonpaged area hatası aldım. 32 bit kurulumda yapmıyor 64 bitte yapıyor ama işlemcim 64 bit destekliyor. Daha önce 64 bit kurdum.
Sistem:
AMD FX 4100 3.60 GHZ X64
ATI HD 3000 Onboard ekran kartı
500 GB SAMSUNG HDD
Drıver'ını kurdum. Fakat sonuç yine aynı. Şu sorunumu çözene bol bol dua edeceğim sabrım kalmadı artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları gönderin. Ayrıca sürücü yüklemeden çalışmıyor mu?

Bende minidump yok ve sadece 64 bitte yapıyor 32 bitte yok bende geçen gün minidump dosyaları vardı C: de bende işe yaramıyor diye silmiştim nasıl tekrar yapıcağım ?

temiz kurulum yaptım fakat her windows sürümü böyle.Ben zaten sistem eski olduğu için 1507 Win10 atmıştım.Fakat Benim sıkıntım 64 bitte.32 bit atılıyor 64 bit atılmıyor çözümü nedir?
(ilginiz için teşekkürler)
şuanki sürüm=1909 32 bit

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı