Mavi ekran hataları alıyordum format attım lakin böyle hata vermeye başladı.
Durdurma kodu değişik.
Daha önce de bu hatayı almıştım sebebi nedir acaba neden kaynaklı.
Mavi ekran hataları alıyordum format attım lakin böyle hata vermeye başladı.
Durdurma kodu değişik.
Daha önce de bu hatayı almıştım sebebi nedir acaba neden kaynaklı.
Şu konuda sorun nedir daha önce de veriyordu hata son bir haftadır çekmediğim kalmadı paylaştım sayfada profilimden diğer hatalara da bakabilirsiniz net sorun nedir acaba teşekkürler.
Mekanik disk kullanıyorsan , tahminimce sorun bad sector.Hd tune yazılımını indirip bir yavaş mod da error scan yapıp ekran görüntüsünü buraya atarsan yardımcı olabilirim.
Mekanik disk kullanıyorsan, tahminimce sorun bad sector. HD Tune yazılımını indirip bir yavaş mod da error scan yapıp ekran görüntüsünü buraya atarsan yardımcı olabilirim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Sectorler hdd de olur.Hdd yi yapman gerekiyor.Biraz uzun sürer ama belli olur sorun.
C:\ problem olmasa bile hdd deki sectoru okuyamazsa mavi ekran verir.
Sectorler HDD de olur. HDD'yi yapman gerekiyor. Biraz uzun sürer ama belli olur sorun.
C:\ problem olmasa bile HDD'deki sectoru okuyamazsa mavi ekran verir.
Bilgisayarıma sağ tıkla yönet.Ordan disk yönetisinden 1 mb olan diskin hangi diske bağlı oldugunu bul.Fotosunu at .Onu kapatmazsak windows o bölümü her taradığında mavi ekrana düşer.O bölümü kapatıp denicez.Olmazsa diski sökmen gerekicek
Bilgisayarıma sağ tıkla yönet. Oradan disk yönetisinden 1 MB olan diskin hangi diske bağlı oldugunu bul. Fotosunu at. Onu kapatmazsak Windows o bölümü her taradığında mavi ekrana düşer. O bölümü kapatıp deneyeceğiz. Olmazsa diski sökmen gerekecek.