DRIVER_POWER_STATE_FAILURE mavi ekran hatası

birgül0

Femtopat
Daha fazla  
Ben daha önce de mavi ekran hatası alıyordum, daha sonradan bayağı azalmıştı sanırım tekrar sıklaşmaya başladı. Hataya çözüm ararken de burayı buldum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben daha önce de mavi ekran hatası alıyordum, daha sonradan bayağı azalmıştı sanırım tekrar sıklaşmaya başladı. Hataya çözüm ararken de burayı buldum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

359.46 sürümünde olan NVIDIA sürücünüzü güncelleyin. Sorun ekran kartında gibi görünüyor. Yeni sürücüyü kurmadan önce DDU ile eski sürücüyü kaldırmayı unutmayın. Kullandığınız sistemin modeli ve özelliklerini yazar mısınız?
bu bağlantıdan NVIDIA destek sayfasına erişebilir ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsiniz.
Buradaki rehberden yararlanarak DDU ile eski sürücüyü kaldırabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Sorun ekran kartı gözüküyor.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Ek olarak işlemcinin grafik sürücüsünü güncelle.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Sisteme bluetooth bağlamayın. Ek olarak USB portlarına bir süreliğine sadece klavye, fare ve kulaklık takılı kalsın.

Ekran kartına OCCT yazılımı ile crash testi yap. 20 dakika civarı yap. Crash verirse söyle.

Furmark testi yap. Gene 20-25 dakika boyunca test et.

Laptop kapanırsa söyle ve ek olarak sıcaklıkları söyle.

Laptop hiç zarar gördü mü?

359.46 sürümünde olan NVIDIA sürücünüzü güncelleyin. Sorun ekran kartında gibi görünüyor. Yeni sürücüyü kurmadan önce DDU ile eski sürücüyü kaldırmayı unutmayın. Kullandığınız sistemin modeli ve özelliklerini yazar mısınız?
bu bağlantıdan NVIDIA destek sayfasına erişebilir ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsiniz.
Buradaki rehberden yararlanarak DDU ile eski sürücüyü kaldırabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim. Ekran kartı sürücü güncellemelerinin otomatik olduğunu sanıyordum güncelledim.
Sorun ekran kartı gözüküyor.

Ekran kartı sürücünü güncelle. Ek olarak işlemcinin grafik sürücüsünü güncelle.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

Sisteme bluetooth bağlamayın. Ek olarak USB portlarına bir süreliğine sadece klavye, fare ve kulaklık takılı kalsın.

Ekran kartına OCCT yazılımı ile crash testi yap. 20 dakika civarı yap. Crash verirse söyle.

Furmark testi yap. Gene 20-25 dakika boyunca test et.

Laptop kapanırsa söyle ve ek olarak sıcaklıkları söyle.

Laptop hiç zarar gördü mü?
sisteme aslında çok uzun zamandır bluetoothlu bir şey bağlamıyorum sadece kulaklık ve fare olarak kullanıyorum. dediğiniz testleri yapıcam henüz çok bir vaktim olmadı sadece sürücüyü güncelleyebildim grafikle birlikte. OCCT yazılımını indirirken yine mavi ekran verdi onunla ilgisi var mı bilmiyorum. laptop zarar görmedi hiç zaten yazın aldım ve aldıktan bir kaç ay sonra devamlı olarak mavi ekran veriyor sadece bazen sıklaşıyor ve bazen azalıyor koronadan dolayı servise götürme imkanı bulamadım kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum açıkçası. Genel olarak şarja taktığımda mavi ekran veriyor. Bu arada yardımınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı