Dropshipping ödemesi Papara'ya yatar mı?

Lgoyü

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Dropshipping yapmak istiyorum bilgi edinmeye başladım ancak bir kişi Papara'dan ödeme alamayacağımı söyledi. Yurt dışına değil de Türkiye tarafına satış yapacağım Papara'dan ödeme alma şansım yok mu?

Bu soruyu sorduğunuza göre 18 yaş altı olmalısınız.
Dropshipping te önce ürünü alıp satıcı gönderip sonra Amazon,eBay ilan vermiyor musunuz?
18 yaş ve üzeri iseniz zaten IsBank kolaylık sağlar..

Dropshipping te önce ürünü alıp satıcı gönderip sonra Amazon, eBay ilan vermiyor musunuz?
18 yaş ve üzeri iseniz zaten ısbank kolaylık sağlar.

Artık XML üzerinden hiçbir şey yapmadan direkt yapabiliyorsunuz. Siparişler başkasının ekranına düşüyor onlar kargoya veriyor.

Artık XML üzerinden hiçbir şey yapmadan direkt yapabiliyorsunuz. Siparişler başkasının ekranına düşüyor onlar kargoya veriyor.
Yaş sorusuna cevap vermemişsiniz..
18 yaş ve üzeri iseniz IBAN için banka hesabı gerekli.
Wise.
Payoneer kart araştırın.
Zen.com da var.
Yabancı IBAN almak hesap kullanmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dropshipping te önce ürünü alıp satıcı gönderip sonra Amazon,eBay ilan vermiyor musunuz?
18 altıyım yurt dışına değil yurt içine satış yapmak istiyorum. Ancak ibanım olmadığı için yapamayacağım gibi gözüküyor. Ailem kart çıkarmama sıcak yaklaşmayacaktır. Sadece Paparam var elimde.

Aslında öyle değil dediğinizi pek anlamadım ancak anladığım doğruysa dediğiniz değil. İlk önce karşı taraf satın alımı yapıyor para bize düşüyor ve bizde o parayla gönderim yapıyoruz diye biliyorum.

Adiniza IBAN olmasi lazim, hayir.
Chat GPTye sordum ve paparadan ödeme alabileceğimi söyledi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı