Arkadaşlar merhaba. Elimde orijinal olmayan bir DS4 gamepad var ben bu gamepad ayarlarını anlamıyorum. Biliyorsunuz ki Power tuşuna ve share tuşuna basınca aynı anda basınca aygıt ekleme modunu açıyor 3kez mavi ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu ama ne olduysa şu an o ikisine basınca olmuyor, sadece mavi ışın yanıp sönüyor ve ardından 1 kere olmak üzere turuncu bir ışık yanıp sönüyor. Herhangi bir moda sokmuş olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba. Elimde orijinal olmayan bir DS4 gamepad var ben bu gamepad ayarlarını anlamıyorum. Biliyorsunuz ki Power tuşuna ve share tuşuna basınca aynı anda basınca aygıt ekleme modunu açıyor 3kez mavi ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu ama ne olduysa şu an o ikisine basınca olmuyor, sadece mavi ışın yanıp sönüyor ve ardından 1 kere olmak üzere turuncu bir ışık yanıp sönüyor. Herhangi bir moda sokmuş olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Rica etsem bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur bu konularda bilgim sıfır.
Aygıt eklediyseniz sadece PS logolu tuşa basılı tutun 3 4 kez mavi ışık yanar otomatik Bluetooth'a bağlanır zaten.
Ayrıca ek uygulamalar kullanmanızı önermiyorum . Çok sağlıklı çalışmadığı için kol sorunlarının başında geliyor.Sorunu tam anlamadım ama reset atıp tekrardan bağlayın.
Reset atmak için kolun arkasında sağ üst kısımda vidanın yanında olan butona toplu iğne gibi birşeyle yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
Ardından tekrardan bağlamayı deneyin .
Sorunu tam anlamadım ama reset atıp tekrardan bağlayın.
Reset atmak için kolun arkasında sağ üst kısımda vidanın yanında olan butona toplu iğne gibi bir şeyle yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
Ardından tekrardan bağlamayı deneyin.
Ayrıca ek uygulamalar kullanmanızı önermiyorum. Çok sağlıklı çalışmadığı için kol sorunlarının başında geliyor.
Sorunu tam anlamadım ama reset atıp tekrardan bağlayın.
Reset atmak için kolun arkasında sağ üst kısımda vidanın yanında olan butona toplu iğne gibi bir şeyle yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
Ardından tekrardan bağlamayı deneyin.
Ayrıca ek uygulamalar kullanmanızı önermiyorum. Çok sağlıklı çalışmadığı için kol sorunlarının başında geliyor.
Lütfen cümleler sonuna nokta koyun hocam yazdıklarınızın çoğunu anlayamadım.
Reset tuşuna en az 8-10, saniye basılı tu
evet aletin şarjı fullAleti şarja taktınız mı şarjı yok gibi gözüküyor
Yapmışsınız zaten, Video olarak paylaşsanız daha iyi yazdığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor
Hocam reset tuşuna basıp çekmişsiniz en az 8 saniye basılı tutun ardından ps+share basılı tutup bilgisayardan Bluetooth ile eleştirin.evet aletin şarjı full
video çektim elimden geldiği kadar göstermeye çalıştım çözüm bulamazsak sağlık olsun .