DS 4 ayarları değişti

Nvztkrds

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde orijinal olmayan bir DS4 gamepad var ben bu gamepad ayarlarını anlamıyorum. Biliyorsunuz ki Power tuşuna ve share tuşuna basınca aynı anda basınca aygıt ekleme modunu açıyor 3kez mavi ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu ama ne olduysa şu an o ikisine basınca olmuyor, sadece mavi ışın yanıp sönüyor ve ardından 1 kere olmak üzere turuncu bir ışık yanıp sönüyor. Herhangi bir moda sokmuş olabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

rica etsem bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur bu konularda bilgim sıfır.

Son düzenleme:

Aygıt eklediyseniz sadece PS logolu tuşa basılı tutun 3 4 kez mavi ışık yanar otomatik Bluetooth'a bağlanır zaten.

Aygıt eklediyseniz sadece PS logolu tuşa basılı tutun 3 4 kez mavi ışık yanar otomatik Bluetooth'a bağlanır zaten.

Aygıt ekliyorum bunda sıkıntı yok, ama önceden share ve PS tuşuna yanı anda basınca aktif oluyordu şu anda öyle bir şey olmuyor. Direk PS tuşuna bastığımda sadece mavi ışık yanıp sönerek ekleme yapıyor ve bağlanmadığı zaman sadece bir kez turuncu ışık yanıyor sönüyor acaba uyku modu gibi herhangi bir moda sokmuş olabilir miyim?
Bir başka sorun ise şarja taktığımda bir kez turuncu ışık yanıyor sonra bir daha yanmıyor
Önceden şarja takdığımda turuncu ışık sabit oalrka yanardı şarj olduğunda turuncu ışık yanıp sönerdi. Adaptör ve PC ile şarj etmeye çalıştığımda aynı durum oluyor önceden böyle olmazdı
Zaten bu ilk defa gampad alışım bu da 5 veya 6. şarja takışım.

Sorunu tam anlamadım ama reset atıp tekrardan bağlayın.
Reset atmak için kolun arkasında sağ üst kısımda vidanın yanında olan butona toplu iğne gibi birşeyle yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
Ardından tekrardan bağlamayı deneyin .

Ayrıca ek uygulamalar kullanmanızı önermiyorum . Çok sağlıklı çalışmadığı için kol sorunlarının başında geliyor.

Öncelikle mesajını şimdi gördüm. Gamepadı gece full şarj olarak şarj ettim. Şu anda PS tuşuna bastığımda hiçbir ışık yanmıyor ama adaptörden USB ile taktığımda aktif oluyor ama PC'den herhangi bir USB ile taktığımda PC görüyor ama hiçbir ışık yakmıyor USB çıkardığım zaman PS tuşuna bastığımda hiçbir ışık yanmıyor, dediğim gibi bu gamepad konularında bir bilgim yok acaba herhangi bir moda mı uyku modu güç tasarrufu gibi bir moda mı soktum ki yanlışlıkla o yüzden mi böyle yapıyor bilemedim. Yukarıda belirtiğim gibi önceden eşleştirme modunu açmak için share ve PS tuşuna basılı tutunca mavi ışık 3 kez hızlı hızlı yanıp sönüyordu şu an ise share ve PS tuşuna basılı tuttuğumda mavi ışık 3 kez hızlı hızlı yanmak yerine yavaş yavaş yanıyor ve bağlanmadığı zaman ardından 1 kez turuncu ışık yanıyor sönüyor. Bu turuncu ışık ve eşleştirme sorunu reset tuşuna bastıktan sonra olmaya başladı acaba reset atınca driver yüklemesi gibi bir şey mi yapmam lazım, bilginiz varsa. Yardımcı olursanız çok iyi olur.

Şu an tekrar kontrol ettiğimde cevap yazalı 50 dk olmuş tekrardan gamepade baktığımda yine PS tuşuna bastığımda hiçbir ışık yanmıyor du önce reset tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi tekrar USB kablo takınca aktif oldu. Sorunu nedir bir bulamadım dünden beri internetten bakıyorum hiçbir sonuca varamadım.

Son düzenleme:
Lütfen cümleler sonuna nokta koyun hocam yazdıklarınızın çoğunu anlayamadım.
Reset tuşuna en az 8-10, saniye basılı tuttunuz mu ?

Aleti şarja taktınız mı şarjı yok gibi gözüküyor

Yapmışsınız zaten, Video olarak paylaşsanız daha iyi yazdığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor

Lütfen cümleler sonuna nokta koyun hocam yazdıklarınızın çoğunu anlayamadım.
Reset tuşuna en az 8-10, saniye basılı tu

Aleti şarja taktınız mı şarjı yok gibi gözüküyor

Yapmışsınız zaten, Video olarak paylaşsanız daha iyi yazdığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor
evet aletin şarjı full
video çektim elimden geldiği kadar göstermeye çalıştım çözüm bulamazsak sağlık olsun .

Anladığım kadarıyla bilgisayara bağlanmıyor alet zaten bağlanma modunu da açmıyor.

Ben her kullanacağım zaman bluetooth aygıtlarından aygıtı kaldırıp baştan tanıtıyordum çünkü ilk eşleme sonrası ps butonuna basılı tutarak tekrar bağlanma olayı gerçekleşmiyordu. Kısacası zaten xinput olmadığı için bluetooth dışında hiçbir haberleşme ortaklığı da olmadığından ds4windows kullanıyorum

Kabloyu çıkardın, reset tuşuna bastın ve sonrasında düğmeye bastığında mavi ışık yanıp sönmeye başladığında bluetooth'a aygıt ekleyemiyor musun? Benim illa share ile ps butonuna beraber basmam gerekmiyor yeni aygıt eklemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…