DS 4 ayarları değişti

Anladığım kadarıyla bilgisayara bağlanmıyor alet zaten bağlanma modunu da açmıyor.

Ben her kullanacağım zaman bluetooth aygıtlarından aygıtı kaldırıp baştan tanıtıyordum çünkü ilk eşleme sonrası ps butonuna basılı tutarak tekrar bağlanma olayı gerçekleşmiyordu. Kısacası zaten xinput olmadığı için bluetooth dışında hiçbir haberleşme ortaklığı da olmadığından ds4windows kullanıyorum

Kabloyu çıkardın, reset tuşuna bastın ve sonrasında düğmeye bastığında mavi ışık yanıp sönmeye başladığında bluetooth'a aygıt ekleyemiyor musun? Benim illa share ile ps butonuna beraber basmam gerekmiyor yeni aygıt eklemek için.
Videoda ilk turuncu ışık yandıktan sonra ps tuşuna basıyorum ve mavi ışık yandığı zaman bağlayabiliyorum eşlemede yapabiliyorum.
Videonun ileri süresinde gördüğünüz üzere ds4 yine hiçbir ışık yakmıyor .Sanki kendini güç tasarrufu moduna geçiriyor gibi .

Hocam reset tuşuna basıp çekmişsiniz en az 8 saniye basılı tutun ardından PS+share basılı tutup bilgisayardan Bluetooth ile eleştirin.

Video çekerken, çok hareket edemediğim için 8 sn basılı tutamadım ama emin olun dünden beri her 1-30 her saniye aralığında reset atmayı denedim.Çünkü herkes farklı bir süre söyledi yine de bir değişiklik olmadı.

Videoda ilk turuncu ışık yandıktan sonra ps tuşuna basıyorum ve mavi ışık yandığı zaman bağlayabiliyorum eşlemede yapabiliyorum.
Videonun ileri süresinde gördüğünüz üzere ds4 yine hiçbir ışık yakmıyor .Sanki kendini güç tasarrufu moduna geçiriyor gibi .
Bağladıktan sonra kullanamıyor musunuz, alet komple kapatıyor mu kendini? DS4windows uygulaması ile bağladıktan sonra hiç baktınız mı, Bluetooth ile bağlamadan da görüyor o uygulama kolu

Bağladıktan sonra kullanamıyor musunuz, alet komple kapatıyor mu kendini? DS4windows uygulaması ile bağladıktan sonra hiç baktınız mı, Bluetooth ile bağlamadan da görüyor o uygulama kolu
bağladıktan sonra kullanıyorum.Belli bir süre sonra şarjı bitmemesine rağmen,video ki gibi alet komple kendini kapatıyor.

Bluetooth ile mi bağlayacaksınız kablo ile mi ?
laptop ile bluetooth bağlayıp kullanıyorum .

Bağladıktan sonra kullanamıyor musunuz, alet komple kapatıyor mu kendini? DS4Windows uygulaması ile bağladıktan sonra hiç baktınız mı, Bluetooth ile bağlamadan da görüyor o uygulama kolu.

DS4Windows uygulamasını önceden indirmiştim görüyordu. Geri sildim ama tekrar yükleyip bilgilerini görsel olarak atacağım.

laptop ile bluetooth bağlayıp kullanıyorum
1) Bilgisayarınızın Bluetooth menüsünden kayıtlı cihazlarda gamepad ile alakalı birsey varsa kaldırın.
2) gamepad in arkasındaki reset tuşuna 8-10 saniye basın. (Dik bas zaten bastığını hissedersin)
3) ps ve share tuşuna bas ardından Bilgisayarda Bluetooth ayarlarından cihaz ekle bölümünden gamepadi seçin ( ışık sönmeden).
Düzgün yaparsan bağlanır zaten.

Not : Tekrar başlayacağınızda bilgisayarda Bluetoothu açıp ps tuşunu 2-3 saniye bassanız kendisi otomatik bağlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı