DS4 Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?

altinordulu1337

Picopat
Yer
M'era Luna Festival
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi. Ben buna anlam veremiyorum. En basitinden ortada ki PS tuşu tamamen gri değil, siyah ise orijinaldir. Bunu biliyorum fakat fiyat karşılaştırmalarına baktım. Örneğin Hepsiburada'ki satıcı da pembe DS4 219 TL iken, Hepsisony'nin sitesinde 700 küsür TL. İkisi de aynı, ortada ki tuşta gri. Bu nasıl olabiliyor? Hangisine güvenelim? Türk sitelerinde bir tek orijinal kol var o da 400 - 600 TL arasında ve sadece siyah modeli. PS'nin Youtube videosuna denk geldim az önce, zamanında farklı renkler ile DS4'ler tanıtılmış ve hepsinin PS tuşu siyah. Türkiye'de farklı bir renkte orijinal DS4 yok mu yahu, ne günlere kaldık? Şuanda beni 400 - 500 liralık kola zorluyor. Yok mu hiç aranızda yıllardan beri farklı renk kullanan ve memnun olan? 400 TL vermek istemiyorum açıkcası.

Şimdi ben hangisine güvenip, satın alayım ona karar veremedim. Kimi satıcılar var, gayet iyi puanlar almış. Fakat DS4'e gelince mesela dediğim gibi Hepsiburada'da 219 TL iken, Hepsisony'de 700 TL. Fakat ikisi de aynı DS4. Yani aslında demek istediğim ortada ki tuşu gri. Bunun siyah olması gerekmiyor mu orijinal olması için? İyi bir şey de almak istiyorum ama kestiremiyorum hangisi kaliteli, hangisi değil. Sonuçta satıcıların puanları hep iyi, kötü olan da yok. Ucuza varsa iyi bir tane, ucuza alayım. Neden gereksiz yere gidip 700 TL vereyim ki, üstelik aynı iken?

Örneğin N11 de, satıcının biri orijinal DS4 fotoğraflarını koyup, 300 TL'den satıyor. Bir yorum var o da orijinal diyor.

Burada bu, indirimsiz olarak 300 TL ve orijinal ise ki ortada ki tuşundan anlaşılıyor, neden insanlar gidip 500 üstü bir fiyat biçiyor, onu anlamadım?

Sadece görsele bakmamak gerekiyor demekki.

Anlamıyorsunuz sanırım veya ben anlatamadım. Siz sadece fiyat üzerinden gidiyorsunuz. Ben ise PS tuşunun siyah / gri olmasından gidiyorum. Ben diyorum ki iki yerde ki görsellerde aynı yani PS tuşları gri. Bu durumda sahte olur ama Hepsisony de fiyat çok yüksek. Alan var ise yazsın madem, bizde bilelim. Böyle bu şekilde neden alayım ki 700 TL'lik olanını. Yanıltıcı fotoğraflar koyuyorlar o zaman.

Siz de anlamak istemiyorsunuz galiba 200 liraya orijinal Dualshock 4 olmaz yan sanayidir, replikadır, alın güle güle kullanın. Bizim burada pazarda birebir yapıyorlar Adidas Nike Tommy Hilfiger vb. ürünlerini. 30 lira gel al birebir aynı.(Dolar: 7.7612 - Euro: 9.0991).Görsele bakma, farklı gelebilir gri siyah durumu, o zaman dikkatlice açıp paketi sonrasında iade edebilirsiniz.

Siz de anlamak istemiyorsunuz galiba 200 liraya orijinal Dualshock 4 olmaz yan sanayidir, replikadır, alın güle güle kullanın. Bizim burada pazarda birebir yapıyorlar Adidas Nike Tommy Hilfiger vb. ürünlerini. 30 lira gel al birebir aynı.(Dolar: 7.7612 - Euro: 9.0991)

Tamam kardeş, yok bir şey. Konuyu kapatabilir yetkililer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı