DSL bağlantısı çok sık kesiliyor

Bloodmoon726

Kilopat
Daha fazla  
Bu sorunu yaklaşık 2 aydır yaşıyorum sorun neyden kaynaklanıyor anlamadım bir ara evden 2-3 haftası arası süre ile ayrılmıştım o süre zarfında modem kapalıydı belki dinlenmesi gerekiyordur diye düşünmüştüm fakat 1 saat içinde 8-10 defa kesiliyor müşteri desteği de anca modeminizi yeniden başlatın falan diyorlar birkaç kez sıfırlamıştım yine sorun devam ediyor. Hat değerleri gibi şeylerden anlamıyorum DSL menüsünde istatistikleri ise böyledir.
1726925682375.png

Müşteri desteğini bir daha aramadan önce yapabileceğim bir şey var mı?

Bu sorunu yaklaşık 2 aydır yaşıyorum sorun neden kaynaklanıyor? Anlamadım bir ara evden 2-3 haftası arası süre ile ayrılmıştım o süre zarfında modem kapalıydı belki dinlenmesi gerekiyordur diye düşünmüştüm fakat 1 saat içinde 8-10 defa kesiliyor müşteri desteği de anca modeminizi yeniden başlatın falan diyorlar birkaç kez sıfırlamıştım yine sorun devam ediyor. Hat değerleri gibi şeylerden anlamıyorum DSL menüsünde istatistikleri ise böyledir.
Eki Görüntüle 2315278
Müşteri desteğini bir daha aramadan önce yapabileceğim bir şey var mı?

Hızınızda bir düşüklük oldu mu yoksa hep mi 6-7 Mbps hızınız mevcuttu? Hat zayıflamanız çok fazla. Binadan modeme gelen kablolarda ek varsa eğer yeni kablo çekebilirsiniz.

Hızınızda bir düşüklük oldu mu yoksa hep mi 6-7 Mbps hızınız mevcuttu? Hat zayıflamanız çok fazla. Binadan modeme gelen kablolarda ek varsa eğer yeni kablo çekebilirsiniz.
Hız genel olarak düşüyordu fakat çok sık olmazdı fakat son zamanlarda çok sık düşmeye başladı. Kablolar hakkında da bilgim yok uğraşmak istemiyorum tabi tek çözüm yolu değilse.

Hız genel olarak düşüyordu fakat çok sık olmazdı fakat son zamanlarda çok sık düşmeye başladı. Kablolar hakkında da bilgim yok uğraşmak istemiyorum tabii tek çözüm yolu değilse.

Eğer portunuzda bir problem yoksa bu sorunun iki çözümü var. Birincisi hızınızı düşürtmek, ikincisi kablo yenilemek. Tercih sizin.

Eğer portunuzda bir problem yoksa bu sorunun iki çözümü var. Birincisi hızınızı düşürtmek, ikincisi kablo yenilemek. Tercih sizin.
O zaman muhtemelen kablo yenileyeceğim çünkü altyapının desteklediği hız zaten düşük yani 1.1 MB/sn civarı. Ayrıca bu sorun başladığından beri Steam'de oyun indirilirken 0 KB/s sorunu da başladı yani anlayacağınız hız zaten dipte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı