DTS X Acer sürücüsü nereden indirilir?

Anıl2626

Decapat
Daha fazla  
Merhaba;

Acer Nitro 5 yeni nesil kasası olan bir notebook sahibiyim. İlgili bilgisayarda Windows 10 desteği bulunmamakta. Windows 11'de ise DTS X sürücüsünü bir türlü kuramadım. Uzun araştırmalar sonucunda bu sorunu yaşayanları da gördüm. Acer desteği aradığımda. Windows 11 için bir sürücüsünün henüz olmadığı bu konuda birçok şikayet olduğu ve ilgilenildiği belirtildi. Şu an bilgisayarı Realtek ile kullanıyorum ve sürücünün ne zaman geleceği de mechul. Koskoca Acer markası nasıl olurda bilgisayarı satar ama driverı olmaz enteresan.

O sürücü var. Third party yaziyor ses surucusunun icinde bulabilirsin. Dts console adli surucude var acer support sayfasinda. Modelini yazarsan bulur linkini atarim. Bu arada acer nitroyu o surucuyu kuramadigim icin iade ettim.
hocam işin açıkcası kafama takılan nokta tam olarak da buydu. Acaba bu sürücü muhabbetinden iade edenbiliyor muyum ? Nasıl iade ettiniz. Sürüce acer da var ama kurulmuyor hata veriyor

hocam işin açıkcası kafama takılan nokta tam olarak da buydu. Acaba bu sürücü muhabbetinden iade edenbiliyor muyum ? Nasıl iade ettiniz. Sürüce acer da var ama kurulmuyor hata veriyor
Bilgisayarı aldığımda en ucuz 3060 ve 4050 30k dan başlıyordu. Şuan 26k bandında var. İşin açıkcası iade edip 3060 yada 4050 almak daha mantıklı geliyor. Şuan bilgisayardan telefonumdan çıkan sesin yarısı bile çıkmıyor.

Son düzenleme:

Bilgisayarı aldığımda en ucuz 3060 ve 4050 30k dan başlıyordu. Şuan 26k bandında var. İşin açıkcası iade edip 3060 yada 4050 almak daha mantıklı geliyor. Şuan bilgisayardan telefonumdan çıkan sesin yarısı bile çıkmıyor.
Bendeki olay farkliydi. Benim donanimsal olarak sorunluydu ses karti veya hoparloru algilamiyordu o surucunun kurulmama sebebi oydu.

Iade olayi zaten sorunlu laptopun iade etmek istedigini not olarak yaz servise gonder DOA raporunu almayi dene. Eger 15 gunu gecmemisse direk aldigin yerle iletisime gec iade et. Amazondan aldigim icin sansliydim gonderdim direk laptopu. Gondermeden oncede 1 hafta ugrastim 5 kez temiz kurulum yapmistim. En son windoed dts ultrayi kendisi kurmustu ve ses komple yoktu gitmisti.

Son olarak sana bir öneri vereyim acer sitesinde yaziyordu ve ses artisi konusunda ise yariyordu. Windows + x tusuna bas. Sonrasinda ise Aygit yoneticisine gir ve ses ve oyun denetleyici basligi altindaki hepsini tek tek kaldır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı