zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Elime geçti ürün, PC'ye taktım ama cihazı görmedi. Nasıl kurulur bilen var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Çözüm AGEVRX 28 Mayıs 2021 zoro043 dedi: İndiriyorum hocam olursa yazarım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Model numarasına göre aratınca bu sitede driver gözüküyor.
zoro043 dedi: İndiriyorum hocam olursa yazarım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Model numarasına göre aratınca bu sitede driver gözüküyor.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 28 Mayıs 2021 #21 zoro043 dedi: Evet hocam kurdum şimdi her şeyi çalışıyor cihazı interneti bağladım oldu. Bir de son olarak modemimde 5GHz özelliği açık ama Wi-Fi bölümünde internetimin 5GHz versiyonunu göremedim. Ek olarak bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak ayarlanır o ekstradan bir şeyleri açmanıza gerek yok 5GHz bağlantı için modeme çok yakın olmalısınız. Artı 0 Eksi
zoro043 dedi: Evet hocam kurdum şimdi her şeyi çalışıyor cihazı interneti bağladım oldu. Bir de son olarak modemimde 5GHz özelliği açık ama Wi-Fi bölümünde internetimin 5GHz versiyonunu göremedim. Ek olarak bir şey yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak ayarlanır o ekstradan bir şeyleri açmanıza gerek yok 5GHz bağlantı için modeme çok yakın olmalısınız.
KS KS zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #22 AGEVRX dedi: Otomatik olarak ayarlanır o ekstradan bir şeyleri açmanıza gerek yok 5GHz bağlantı için modeme çok yakın olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır iyi günler. Artı 0 Eksi
AGEVRX dedi: Otomatik olarak ayarlanır o ekstradan bir şeyleri açmanıza gerek yok 5GHz bağlantı için modeme çok yakın olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır iyi günler.