Dual boot Linux'tan Windows'a geçiş nasıl olur?

cham21

Decapat
Yer
Ankara/Çankaya
Daha fazla  
Selamlar birkaç gün önce Linux Dual boot kurmuştum Windows'un yanına ama şimdi silmek istiyorum çünkü hem sevmedim hem de Windows açılmıyor açtığım son konuya bakabilirsiniz nasıl geçiş yapacağım Windows'u yeniden kurmak istiyorum.

Windows'a boot etmek için boot managera girip Windows Boot Manager'ı seçin. Sonra disk yonetiminden Linux kurulu bölümü silin. Boot dosyalarını ayrı part açıp mı kurdunuz yoksa 100mb'lik bolum içine mi kurdunuz?

Kurulum USB'si hazırladıktan sonra kurulum ekranında diskteki bütün bölümleri formatlayıp kurman yeterli.

Windows'a boot etmek için boot managera girip Windows Boot Manager'ı seçin. Sonra disk yonetiminden Linux kurulu bölümü silin. Boot dosyalarını ayrı part açıp mı kurdunuz yoksa 100mb'lik bolum içine mi kurdunuz?
Windowsa erişemiyorum otomatik onarım hatası almıştım bugün de grub açılmıyor şuan sadece linuxa girebiliyorum

Otomatik onarım bir şeyler becerebiliyor mu? Sanmam ama denemekte fayda var. Terminale erişebiliyor musun?

Önemli verilerin yoksa komple temiz kurulum yap. Önemli verilerin varsa terminale erişerek Windows'u tamir edebilirsin. Otomatik onarım ekranından falan terminale giremiyorsan Windows kurulum USB'si hazırlayıp terminale girebilirsin. Gerekli komutları yapay köleler söyler, Windows boot bölümünü tamir etmek istediğini söyle yeter.

Terminale erişebiliyorum kodları söyleyebilir misin

kodları söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…