Dual RTX 3050 vs ROG STRIX RTX 3050

salih35tr

Hectopat
Daha fazla  
ASUS GeForce Dual RTX 3050 & ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3050 bu iki ekran kartında birni almak istiyorum fiyat olarak Dual serisi daha uygun ama ROG serisinde Dual serisine göre +1 bir fan daha mevcut. Hangisini almak daha mantıklı olur? Dual serisi 2 fanlı model ısı konusunda sorun çeker miyim?

ROG Strix 3050 gördüğüm kadarıyla 8300 TL civarına satılıyor. O fiyatlara da RTX 3060 var RX 6600 XT var. Performansı bu denli geride bir kartın en üst modeline o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

3050 zaten güç tüketimi itibariyle ısınan bir kart değil. Dual serisi yeterli fakat ROG Strix alacak bütçen varsa o fiyat bandında 3060 ve 6600 XT var. Ben bunu yazarken @kino linklerini yapıştırmış bile 🙂

Mining mi yapacaksınız oyun için mi alıyorsunuz?

Oyun için almayı düşünüyorum.
ROG STRIX 3050 gördüğüm kadarıyla 8300 TL civarına satılıyor. O fiyatlara da RTX 3060 var RX 6600 XT var. Performansı bu denli geride bir kartın en üst modeline o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Bu attığın GarajOnline sitesi güvenilir mi? Ayrım yapmak gibi olamasın AMD işleci kullanama rağmen AMD ekran kartlarına sıcak bakmıyorum zamanında AMD ekran kartım vardı her türlü önlemime rağmen chipseti yandı.
Fiyatları ne kadar?
rog serisi olan 8400 dual serisi olan 7200 fiyatında

Son düzenleme:
Bu attığın GarajOnline sitesi güvenilir mi? Ayrım yapmak gibi olamasın AMD işleci kullanama rağmen AMD ekran kartlarına sıcak bakmıyorum zamanında AMD ekran kartım vardı her türlü önlemime rağmen chipseti yandı.

Güvenilir tabii ki Palit de hoş bir üreticidir. 3050 ile 3060 arasında da uçurum var performans olarak. Hiç 3050 alarak parana yazık etme düz 6600 bile yerden yere vuruyor o kartı. 6600 XT'yi alternatif olarak sundum bizzat kullanıyorum ama tercih meselesi. 3060 iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı