Elektronik Dual RX 6700 XT OC 9749 TL+1755 TL Cashback

Merhaba arkadaşlar, ben Asus desteğe sorduğumda satıcının "Hepsiburada" olması gerektiği söylendi. O sebeple de ürünü teslim bile almadan iade işlemi başlattım. Bu postta açılan satıcının kampanyayı desteklediğine emin misiniz? Hiç Asus'a kaydettiren veya Asus ile iletişime geçen oldu mu?
Yarın müşteri hizmetleriyle görüşüp bende ona göre iade işlemi yapicam cw sorunuda varmış çoğu kiside oda biraz canımı sıkıyor
 
Hepsiburada üzerinden "beta Plus teknoloji"den aldığımızda, bunun iadesi kesin oluyor mu? Bazıları alınabiliyor, bazıları alınamıyor demiş. Ona göre almak istiyorum bende.
 
Abdullah (Donanım Arşivi), ASUS ile görüştüğünü ve Hepsiburada da satıldığı sürece satıcının önemli olmadığını söylemişti Instagram hikayesinde ve bu bilgiyi ASUS MH’lerinden almış. ASUS’a birebir sormadım fakat satıcıya sorduğumda Geri Ödeme kampanyasından faydalanabinildiğini söyledi.
 
Arkadaşlar Asus desteğin mailde verdiği cevap şu şekildedir: "Purchases on sales platforms can only participate if the seller is on the list of participating dealers: ASUS Promotion". Türkiye'de olan destek maalesef hiçbir şekilde dönüş yapmıyor. Ben riske atmayacağım ve yeni sipariş geçmeyeceğim. Asus satıcı Hepsiburada olmadığı için desteklemiyor diyebilir iade yapılacağı zaman. Bunu riske atmayıp, biraz daha verip Sapphire Nitro+ 6700xt alırım diye düşünüyorum.
 
Bir gelişme olursa paylaşırsın. Merak ettim son durumu.
Asus faturamı ve SN istedikten kısa süre sonra tekrar denememi söyleyip bu sefer kaydımı yapabildim. Sorunum çözülünce soru kısmından dönüş yapana kadar kendim satıcıya dönüş yapıp sorunumu Asus ile çözdüğümü söyledim, HB soru kısmında beklediğim cevap yerine oyun kodları olarak dönüş yapacak. Bugün iki işi de halletmiş olduk.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ekran kartını İtopya'dan almış bulundum ve cw var rahatsız edici şekilde. Ekran kartının jelatinlerini yırttım. İade etmeyi düşünüyorum. Durumu benim gibi olan biri var mı acaba? @DelirmişPC hocam sen ürünü deneyip mi geri yolladın acaba?
 
Arkadaşlar ekran kartını İtopya'dan almış bulundum ve cw var rahatsız edici şekilde. Ekran kartının jelatinlerini yırttım. İade etmeyi düşünüyorum. Durumu benim gibi olan biri var mı acaba? @DelirmişPC hocam sen ürünü deneyip mi geri yolladın a
Arkadaşlar ekran kartını İtopya'dan almış bulundum ve cw var rahatsız edici şekilde. Ekran kartının jelatinlerini yırttım. İade etmeyi düşünüyorum. Durumu benim gibi olan biri var mı acaba? @DelirmişPC hocam sen ürünü deneyip mi geri yolladın acaba?
Bu kronik heralde alan kişiler cw den şikayetçi hep bende kutuyu açmadan iademi yapsam bilemedim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı