Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Linux yüklemek için kullanmak istediğim ama sonra çöp olmasın diye 512 almayı düşündüğüm bir SATA SSD bakıyorum. Biraz da uygun fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur?
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Linux yüklemek için kullanmak istediğim ama sonra çöp olmasın diye 512 almayı düşündüğüm bir SATA SSD bakıyorum. Biraz da uygun fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur?
Ne yazıkki eli yüzü düzgün, en ucuz modellerden biri bu:Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Linux yüklemek için kullanmak istediğim ama sonra çöp olmasın diye 512 almayı düşündüğüm bir SATA SSD bakıyorum. Biraz da uygun fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur?
Hem kurabilirim diyorum, hem de sanki 256 depoloma olarak bile fazla küçük geliyor. Birde fiyatları arasında çok yok nedense.Linux'a oyun kurmayacaksanız 256 yeter. @He stole my money.
Meraktan soruyorum, SSD'lerin pahalılaşma muhabbeti daha olmamış fiyatlar bunlar değil mi?Ne yazıkki eli yüzü düzgün, en ucuz modellerden biri bu:
MSI 480GB SPATIUM S270 SATA 3.0 500MB OKUMA / 450MB YAZMA SSD
S270-480GB - MSI 480GB SPATIUM S270 SATA 3.0 500MB OKUMA / 450MB YAZMA SSDpckolik.com.tr
Tam sayılmaz. SSD pahalaşma muhabbeti aktif olarak var kesinlikle ama devamıda gelecek diye bekliyor herkes. Sürecin içindeyiz yani.Meraktan soruyorum, SSD'lerin pahalılaşma muhabbeti daha olmamış fiyatlar bunlar değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.