Dualboot Linux yüklemek için 512 veya 256 GB civarı bir SATA SSD tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mugen_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 59

Mugen_

Kilopat
Anakart
A520m H
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Linux yüklemek için kullanmak istediğim ama sonra çöp olmasın diye 512 almayı düşündüğüm bir SATA SSD bakıyorum. Biraz da uygun fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Linux yüklemek için kullanmak istediğim ama sonra çöp olmasın diye 512 almayı düşündüğüm bir SATA SSD bakıyorum. Biraz da uygun fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur?

Linux'a oyun kurmayacaksanız 256 yeter. @He stole my money.

870 EVO'lara bakın 512 GB bende de 860 EVO var 512'lik Dual boot yapan Windows'ta oyun da kurdum Linux'u da hallettim gayet sağlamdır.

Linux'a oyun kurmayacaksanız 256 yeter. @He stole my money.
Hem kurabilirim diyorum, hem de sanki 256 depoloma olarak bile fazla küçük geliyor. Birde fiyatları arasında çok yok nedense.

Galiba ben kendi kendimi 500'e ikna ettim bile 😀

Ne yazıkki eli yüzü düzgün, en ucuz modellerden biri bu:
Meraktan soruyorum, SSD'lerin pahalılaşma muhabbeti daha olmamış fiyatlar bunlar değil mi?

Meraktan soruyorum, SSD'lerin pahalılaşma muhabbeti daha olmamış fiyatlar bunlar değil mi?
Tam sayılmaz. SSD pahalaşma muhabbeti aktif olarak var kesinlikle ama devamıda gelecek diye bekliyor herkes. Sürecin içindeyiz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı