Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki ürünü AliExpress'ten satın alıp bilgisayarıma taktım. Wi-Fi Bluetooth her şeyi sorunsuz çalışıyor kulaklık vs bağlanıyor. Fakat DualSense'i bağlanma moduna alıp bilgisayarla eşleştirince sadece bir saniyeliğine bağlanıyor Steam vs de tanıyor o ara sonra hemen kapanıyor çözümü var mıdır?
Aynı sorun bende de var kablolu bağlanıyorum. Çözümü bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Uzun araştırmalar sonucu sorunu DualSense X programı ile çözdüm tüm özelliklerini kullanıyorum. DualSenseX DS5 Windows - Tool to use PS5 Controller on PC buradan indirdim. Steam'den paralı sürümünü aldım ama sen ilk önce ücretsiz sürümün dene.
Aynı sorun bende de var kablolu bağlanıyorum. Çözümü bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Uzun araştırmalar sonucu sorunu DualSense X programı ile çözdüm tüm özelliklerini kullanıyorum. DualSenseX DS5 Windows - Tool to use PS5 Controller on PC buradan indirdim. Steam'den paralı sürümünü aldım ama sen ilk önce ücretsiz sürümün dene.
Vallahi hocam ben senin dediğin gibi yapmadım. Konuyu açtıktan 2 gün sonra yine denedim aynı yöntem ile ve hiç anlamadığım şekilde kendi kendine bağlandı. Herhangi bir işlem yapmadım.
Vallahi hocam ben senin dediğin gibi yapmadım. Konuyu açtıktan 2 gün sonra yine denedim aynı yöntem ile ve hiç anlamadığım şekilde kendi kendine bağlandı. Herhangi bir işlem yapmadım.
Aynen bende de bağlandı ama 2 saat sonra bağlantı koptu. Bende çözümü DualSense X programı ile buldum. Sanki başka Bluetooth cihazları ile karışıyor gibi ya da engelleniyor gibi geldi bana. Sorunumuz da çözülmüş olmuş.