DualSense Bluetooth ile PC'ye bağlanmıyor

-BraveHeart-

Hectopat
Ekran kartı
6600XT
Anakart
Asus B660 M-K
İşlemci
İ5 12400F
Try 301.33 64% indirim | 5374MBPS Wi-Fi 6E Intel AX210 2.4G/5G/6Ghz PCI-e kablosuz Wi-Fi adaptörü Bluetooth 5.3 wifiax WI-FI6 ağ Wi-Fi kartı PC Win10/11

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki ürünü AliExpress'ten satın alıp bilgisayarıma taktım. Wi-Fi Bluetooth her şeyi sorunsuz çalışıyor kulaklık vs bağlanıyor. Fakat DualSense'i bağlanma moduna alıp bilgisayarla eşleştirince sadece bir saniyeliğine bağlanıyor Steam vs de tanıyor o ara sonra hemen kapanıyor çözümü var mıdır?

Vallahi hocam ben senin dediğin gibi yapmadım. Konuyu açtıktan 2 gün sonra yine denedim aynı yöntem ile ve hiç anlamadığım şekilde kendi kendine bağlandı. Herhangi bir işlem yapmadım.

Vallahi hocam ben senin dediğin gibi yapmadım. Konuyu açtıktan 2 gün sonra yine denedim aynı yöntem ile ve hiç anlamadığım şekilde kendi kendine bağlandı. Herhangi bir işlem yapmadım.

Aynen bende de bağlandı ama 2 saat sonra bağlantı koptu. Bende çözümü DualSense X programı ile buldum. Sanki başka Bluetooth cihazları ile karışıyor gibi ya da engelleniyor gibi geldi bana. Sorunumuz da çözülmüş olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…