Çözüldü DualSense Bluetooth ile sisteme bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

874843

Femtopat
Merhaba, bugün DualSense aldım. Bilgisayara bağlamak için Bluetooth adaptörüm var, kol 5 saniye bağlanıyor sonra kendini kapatıyor.
Klavyenin Type-C kablosu ile bağladım sorunsuz oynatıyor.
Nasıl Bluetooh ile oynarım?

Bilen biri yok mu?

Merhaba, bugün DualSense aldım. Bilgisayara bağlamak için Bluetooth adaptörüm var, kol 5 saniye bağlanıyor sonra kendini kapatıyor.
Nasıl Bluetooh ile oynarım?

Bilen biri yok mu?
Bilen biri yok mu?

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, uygulamayı indirdim. Sorun çözüldü gibi önerdiğiniz bir ayar var mı? İlk defa DualSense kullanıyorum. Bir de titreşim modunu nasıl açabilirim?

Titresim modunu sadece kablo ile kullanabilirsin haricinde Bluetooth ile kullanmak istiyorsan sol ve sag tetige senin mod ataman gerekiyor yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

Mod atamak icin uygulamadaki sag tarafta yer alan sol tetik sag tetik ayarlarini yapman gerekiyor YouTube uzerinde detayli videolari var.
nasıl Bluetooth ile oynarım?

Bilen biri yok mu?

Bilen biri yok mu?

DualSenseX uygulamasını indirip açtıktan sonra bağlamayı dener misin?

Merhaba, uygulamayı indirdim. Sorun çözüldü gibi önerdiğiniz bir ayar var mı? İlk defa DualSense kullanıyorum. Bir de titreşim modunu nasıl açabilirim?

Titresim modunu sadece kablo ile kullanabilirsin haricinde Bluetooth ile kullanmak istiyorsan sol ve sag tetige senin mod ataman gerekiyor yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

Mod atamak icin uygulamadaki sag tarafta yer alan sol tetik sag tetik ayarlarini yapman gerekiyor YouTube uzerinde detayli videolari var.

Çözüm

Çok teşekkür ederim yardımların için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı