raetxo Centipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 Daha alalı 2 ay oldu ve durum böyle: sol analoğu hafifçe elleyince o hafif hareket kendi kendine devam ediyordu. Biraz tükürmeden üfledim, düzeldi. Bu error değerleri normal mi ve içini açmadan nasıl temizleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2025
Daha alalı 2 ay oldu ve durum böyle: sol analoğu hafifçe elleyince o hafif hareket kendi kendine devam ediyordu. Biraz tükürmeden üfledim, düzeldi. Bu error değerleri normal mi ve içini açmadan nasıl temizleyebilirim?
D dembe7 Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Benim sıfır aldığım Bilkom garantili olanda kolda da benzer sonuç vardı.
Ravend7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #3 Her tarafına balata spreyi veya WD-40 sıkıp temizliyebilirsin, bunu arada sırada yap ki küçük hatalarda olsa kalıcı hatalara sebep olmasın.
Her tarafına balata spreyi veya WD-40 sıkıp temizliyebilirsin, bunu arada sırada yap ki küçük hatalarda olsa kalıcı hatalara sebep olmasın.
Weeping Angel Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 385 Çözümler 3 5 Ekim 2025 #4 Ravend7 dedi: Her tarafına balata spreyi veya WD-40 sıkıp temizliyebilirsin, bunu arada sırada yap ki küçük hatalarda olsa kalıcı hatalara sebep olmasın. Genişletmek için tıkla... Bunu cihazın içini açmadan mı yapıyoruz? Ve garantiyi etkiliyor mu?
Ravend7 dedi: Her tarafına balata spreyi veya WD-40 sıkıp temizliyebilirsin, bunu arada sırada yap ki küçük hatalarda olsa kalıcı hatalara sebep olmasın. Genişletmek için tıkla... Bunu cihazın içini açmadan mı yapıyoruz? Ve garantiyi etkiliyor mu?
Ravend7 Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 Weeping Angel dedi: Bunu cihazın içini açmadan mı yapıyoruz? Ve garantiyi etkiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet cihazın içini açmadan kenarlardan analogların içine doğru püskürtebilirsiniz, ve hayır garantiyi bozmaz abartılı şekilde yapmayın yeter.
Weeping Angel dedi: Bunu cihazın içini açmadan mı yapıyoruz? Ve garantiyi etkiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet cihazın içini açmadan kenarlardan analogların içine doğru püskürtebilirsiniz, ve hayır garantiyi bozmaz abartılı şekilde yapmayın yeter.