swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 637 Çözümler 4 26 Mayıs 2025 #1 İyi sosyaller, Type-C ile bağladığımda aygıt yöneticisinde DualSense Wireless Controller olarak algılanıyor fakat Steam DSX üzerinde gözükmüyor.
İyi sosyaller, Type-C ile bağladığımda aygıt yöneticisinde DualSense Wireless Controller olarak algılanıyor fakat Steam DSX üzerinde gözükmüyor.
sheanous Decipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 1.293 Çözümler 7 Yer Japonya, Kobe Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500, MSI 2x Ventus RTX 4060, Corsair Vengeance 16 GB x 2 (3200 MHz, CL16), Gigabyte B550 Gaming X V2, Crucial P3 Plus 1 TB Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Bende de ayni sorun oldu, ugrasmak istemedim iade ettim. DS4 Windows kullaniyorum, adamlar bir suredir Dualsense destegi de sunuyorlar zaten.
Bende de ayni sorun oldu, ugrasmak istemedim iade ettim. DS4 Windows kullaniyorum, adamlar bir suredir Dualsense destegi de sunuyorlar zaten.
swxlvr Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 637 Çözümler 4 3 Haziran 2025 #3 sheanous dedi: Bende de ayni sorun oldu, ugrasmak istemedim iade ettim. DS4 Windows kullaniyorum, adamlar bir suredir Dualsense destegi de sunuyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... DS4'de de aynı sorun var. PS5 Pro'ya bağladıktan sonra oldu öncesinde sorunsuz çalışıyordu.
sheanous dedi: Bende de ayni sorun oldu, ugrasmak istemedim iade ettim. DS4 Windows kullaniyorum, adamlar bir suredir Dualsense destegi de sunuyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... DS4'de de aynı sorun var. PS5 Pro'ya bağladıktan sonra oldu öncesinde sorunsuz çalışıyordu.