DualSense düzgün çalışmıyor

Ben mesajımda Xbox yazdığımı göremiyorum ama olsun olabilir böyle şeyler Logitech alınabilir tam uyumlu olduğu için uygulama ile uğraşmanıza gerek kalmaz. DS4 o kadar da iyi bir program değil bilginiz olsun FIFA Online da çalışmıyor kaç kere denedim farklı Launcher'ı olan oyunlarda da böyle genellikle bence DualShock PC için alınmaz boşa para ama PS4 varsa elinde o zaman bir şey diyemem.

Hocam problemi düzelttiniz mi?

DS4windows'u yönetici çalıştırıp deneyin. Pil yüzdesi böyle yapanlarda düzelmiş. Sende de işe yarayabilir. Eğer başka kabloyla da şarj almıyorsa gamepad bozuk olabilir.

DS4windows'u yönetici çalıştırıp deneyin. Pil yüzdesi böyle yapanlarda düzelmiş. Sende de işe yarayabilir.
Hocam ben direkt bilgisayar bağlayamıyorum bluetooth ile bağlanınca kol kapanıyor hemen ışıkları sönüyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Hocam ben direkt bilgisayar bağlayamıyorum bluetooth ile bağlanınca kol kapanıyor hemen ışıkları sönüyor. Ne yapacağım bilmiyorum
Bilgisayardan yazılımı güncellenebiliyor. Yazılımını güncellemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…