DualSense için DSX uygulamasının hangi sürümü alınmalı?

Sakano

Centipat
PC de oynamak için DualSense aldım, kablosuz adaptive Triggers'ı düzgün kullanmak ve Epic Games-Game Pass gibi platformlarda da oynayabilmek için, Steam'den DualSenseX uygulamasını satın alacağım. DLC'si de var. DLC ne işe yarıyor? Onu da satın almam lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC al, arayüz daha iyi birkaç ekstra özxellik de var. Adaptif trigerler bazı oyunlarda çalışıyor ama ben denemedim çok desteklediği oyun sayısı az.

Neden DualSense tercih ettiniz? Merakımdan soruyorum. Bende daha yeni gamepad aldım.

Neden DualSense tercih ettiniz? Merakımdan soruyorum. Bende daha yeni gamepad aldım.

DSX'in 3 ay önceki güncellemesine kadar bayağı kötüydü kullanıcı deneyimi ama 3 aydır gayet güzel. Parasını hakeder mi bilmem ama sorunsuz kullanılabiliyor artık. Ha be olsam Xbox kolu alırdım orası ayrı.

Xbox kolu türkiye fiyatını haketmiyor bence. 40 euro bir nebze kurtarır ama bence wraithesports’tan Fantech EOS Pro almak daha mantıklı.

Xbox kolu alacaktım aslında pc ile daha iyi çalışır diye fakat ikisini de elime alınca dualsensein dokusu ve hissiyatı daha güzel, yumusak geldi. Ve tabiki adaptive Triggers'ı çok daha ,iyi

Xbox kolu alacaktım aslında PC ile daha iyi çalışır diye fakat ikisini de elime alınca DualSense'in dokusu ve hissiyatı daha güzel, yumusak geldi. Ve tabii ki adaptive Triggers'ı çok daha, iyi

İyi de kullanamıyorsun ki normal titreşimler bile düzgün çalışmıyor bazen. Ben 3 sene önce aldım adaptif tetiklere kanıp hiç memnun değilim ne yalan söyleyim. Kaliteli mi evet. Arkadaşların dediği kolları almak daha mantıklı ama. Çok bilgili değilim zaten ilk defa kol almıştım pişman oldum o kadar bir daha almam.

İnternette insanlar kullanabilmis videolar izledim ben onların yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…