DualSense PC'de Güncel Olarak Nasıl?

Son olarak da bu listedeki tüm oyunlar tak çalıştır çalışıyor mu tam destekle(haptic ve adaptive özelleri dahil)?

Listedeki 2 oyunu deneyimleme fırsatım oldu 1. CoD Cold War 2. AC Valhalla ikisinde de kabloyu taktığımda çalıştı özellikler. Ek bir işlem falan uygulamadım. Bazı oyunlarda ki listede anahtar işareti var 3. parti yazılımlarla ayarlamalar yapabiliyorsunuz diye biliyorum (örnek DSX) YouTube'da videoları da var örnek olarak God of War. Listedeki oyunları kabloyla DualSense'i PC'ye bağlayarak bu adaptive triggers haptic feedback özellikleri kullanılabiliyor diye biliyorum. (kendim sadece kabloyla oynadığım için bilmiyorum, tecrübe etmedim) zaten hangi oyunların kablolu hangilerinin kablosuz kullanılabileceği listede belirtilmiş.

Orada destekledigini yaziyorsa evet ama wired yazdigina dikkat edin. Ancak orada olmayan oyunlarda da olabiliyor mesela listede Hades yok ama ben Hades oynarken kol gayet iyi titriyor ve PS duzenine ayarliyor oyun. Kontrollere geldiginizde veya oyun icinde Xbox tuslariyla gostermiyor. Elimde FIFA ve F1 yok maalesef o konuda bir sey diyemeyecegim. Steam kullaniyorsaniz kolu direkt taniyor zaten bunun haricinde zaman zaman ucuncu parti uygulama gerektirebiliyor ama onu da bir kere ayarlarsaniz sorun olmaz.

Arkadaşlar bı dualsensenin yeni versiyonunu nerden alabiliriz? HB sony eurasia garanti acaba yeni versiyon mudur? (bilmeyenler için gamepadin arkasındaki T1A ise yeni model T1 ise eski modelmiş ve iyi değişimler varmış, arasında)

Visne, siyah rengini vs. alabilirsiniz onlar direkt yeni olarak cikti zaten beyaz renkte eski denk gelme olasiligi var.

Visne, siyah rengini vs. alabilirsiniz onlar direkt yeni olarak cikti zaten beyaz renkte eski denk gelme olasiligi var.
En iyi rengi de beyaz hocam ya bana göre... Sence ithalatcı garanti mi yoksa sony eurasia garantili mi alayım? Bir de ben hep klavye fare ile oyun oynadım. Xbox ile bir kaç oyın oynadım ama gamepade alışıp arkama yaslanıp oyun oynayabilir miyim sence..

Eurasia garantili olsun hocam. Ben de onceden pek kolla oynayan birisi degildim alisiliyor ozellikle belirli turdeki oyunlarda cok buyuk rahatlik.

Eurasia garantili olsun hocam. Ben de onceden pek kolla oynayan birisi degildim alisiliyor ozellikle belirli turdeki oyunlarda cok buyuk rahatlik.
Sağ ol kankam teşekkür ederim. Büyük ihtimalle eurasia garanti ye alacağım. Yeni nesil olduğundan emin olsam keşke. Seninki hangi nesil?

Siyahlar da eskilerden çıkabiliyor.
Çıkış sürümü Playsation ile gelen kol ve sonradan aldığım Midnight Black'in arka tarafındaki seri numaraları aynı. İkisinde de analoglarda drift sorunu yaşadım.

Sağ ol kankam teşekkür ederim. Büyük ihtimalle eurasia garanti ye alacağım. Yeni nesil olduğundan emin olsam keşke. Seninki hangi nesil?

Visne aldim yeni nesil hocam benimki. Haziran'da Evkur'dan almistim.

Çıkış sürümü Playsation ile gelen kol ve sonradan aldığım Midnight Black'in arka tarafındaki seri numaraları aynı. İkisinde de analoglarda drift sorunu yaşadım.

Diger renkler ile ayni zamanda ciktigi icin siyahi da kattim ama dogrudur dediginiz birkac kere daha duymustum baska kisilerden.

Evet dün ps oynamaya gittik ve siyah dualsense vardı malesef eski sürümdü.

Visne aldim yeni nesil hocam benimki. Haziran'da Evkur'dan almistim.

Diger renkler ile ayni zamanda ciktigi icin siyahi da kattim ama dogrudur dediginiz birkac kere daha duymustum baska kisilerden.
Hocam tekrar merhaba. Bugün Eurasia garnatiyle Dualsense sipariş ettim. Yakında gelecek PC de düzgün kullanmam için DSX uygulamasını satın almam yeter mi?

@Görkem Say

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…