DualSense PlayStation IV kolu nasıl şarj edilir?

thebilally

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce PlayStation 5 DualSense aldım ama nasıl şarj edeceğimi pek anlayamadım. Bazıları priz ile hızlı ama zararlı bazıları da kasa ile dolmanın çok uzun sürdüğünü söylemekte. Acaba nasıl şarj etmem uygun olur PS5 sahip değilim bilgisayarıma bağlayıp oynamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birkaç gün önce PlayStation 5 DualSense aldım ama nasıl şarj edeceğimi pek anlayamadım. Bazıları priz ile hızlı ama zararlı bazıları da kasa ile dolmanın çok uzun sürdüğünü söylemekte. Acaba nasıl şarj etmem uygun olur PS5 sahip değilim bilgisayarıma bağlayıp oynamaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben ps 4 ün orjinal kolunu genelde PC de ara sıra da prize takarak şarj ediyorum ziyanını görmedim,PC de tam dolmuyor hızlı bitiyor, prize takınca 4-5 gün şarj istemiyor.

Ben PS 4'ün orijinal kolunu genelde PC de ara sıra da prize takarak şarj ediyorum ziyanını görmedim, PC de tam dolmuyor hızlı bitiyor, prize takınca 4-5 gün şarj istemiyor.

Başlığa yanlış yazmışım PS5 kolum var ama hızlı şarj var sadece evde hızlı şarj ile etmem zarar etmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı