DualSense v2 orijinal ve ucuza nereden alınır?

19mitoo66

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım için DualSense alacağım ancak siteler arası hatta site içi fiyat farkları yer yer 1000 liraya varıyor. Bu farkın nedeni serbest piyasa mı yoksa versiyon farkı falan mı var? DualSense v2'yi orijinal ve en ucuz nereden alabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

V2 daha piyasada yok galiba. Satan var ama yurtdışı ürünü.

Bilgisayarım için DualSense alacağım ancak siteler arası hatta site içi fiyat farkları yer yer 1000 liraya varıyor. Bu farkın nedeni serbest piyasa mı yoksa versiyon farkı falan mı var? DualSense v2'yi orijinal ve en ucuz nereden alabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
v2 bulması zor sadece turkcell gibi yerler çok pahalıya satıyor.

V2 daha piyasada yok galiba. Satan var ama yurt dışı ürünü.

V2 bulması zor sadece Turkcell gibi yerler çok pahalıya satıyor.

İkinize birden cevap vereyim; fiyat farkı olunca ucuz olanlar V1 pahalı olanlar V2 gibi düşündüğüm için V2 demiştim. V1'in herhangi kronik sorunu vs var mı? Yurt dışından alma şansım da var ve muhtemelen PlayStation sitesinden aldığımız zaman V2 gönderirler ve Türkiye'deki V1 ile aynı fiyata denk geliyor.

Bir de @382019 N11'den ben de incelemiştim ama yorumlarında N11'in açık, kullanılmış ürün gönderdiğini yazmışlar. Bu durumlarda iadeyi kabul ederler değil mi? Genelde fiziksel alışveriş yapmayı tercih ediyorum ama fiziksel ve sanal arasındaki fark binleri aştığı için mecburen sanala yöneldim o yüzden fazla bilgili sayılmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı