DualSense yazılım güncellemesi ile bozuldu

EgeLimon7

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Sadece PC'de oynamak için DualSense satın aldım. Dün elime ulaştı ve uzun süre oynadım, analoglarını kontrol ettim. Bu sabah Steam'den kontrolcü için bir yazılım güncellemesi bildirimi geldi. Sony'nin sitesine yönlendirdi bir uygulama yükledim ve güncellemeyi yaptım. Güncelledikten hemen sonra çeşitli sitelerde test yaptım ve analogların kendi kendine titrediği, sürekli sağa sola hafifçe hareket ettiklerini gördüm. Reddit'e girdim baktım bu sorunu yaşamayan yok neredeyse. Bu rezillik nedir değil de nedir? Sony'ye ulaştım kontrolcüyü garantiye vermemi söylediler. İade etmeden önce denememi önerdiğiniz yöntemler varsa çok memnun olurum.
 
Yazılımsal bir sorunsa ve sorun herkesde varsa iade etmenizi pek tavsiye etmem, büyük ihtimalle sonraki yazılım güncellemesiyle çözülecektir.
 
Bende de sol motor sağ motora göre çok daha güçlüydü. Oyunda da rahatsızlık veriyordu. Baktım o da yazılımsal problemmiş. İade sürem dolmamıştı, iade ettim. Zaten ben xbox istemiştim, satıcı bana dualsense gönderdi. Bir deneyeyim dedim, bir türlü ısınamadım. Dualsense pc'de hayal kırıklığı oldu benim için. Param yatsın xbox kolu alacağım.
 
Bu motor sorunu kontrolcüyü güncelledikten sonra mı oldu? Yoksa çalıştırıp oynamaya başladığınızda var mıydı?
Hocam ben bilgisayara bağlar bağlamaz güncelledim. Yani eğer güncellemeseydim böyle bir sorun olur muydu bilmiyorum. Redditte baktığım kadarıyla dualsense desteği olmayan oyunlarda böyleymiş ve yazılım problemiymiş.
 

Geri
Yukarı