DualShock 3 uyumlu analog motoru nereden bulunur?

WhiteBird99

Megapat
Elimde bir adet orijinal DS3 mevcut, sağ analoğunda drift olduğu için değiştirmek istedim ama analog motorunun normalden küçük olduğunu fark ettim. Genel kondisyonu iyi olduğu ve düzgün çalıştığı için tamir etmek istiyorum. Buna uyumlu analog motorunu nereden bulabilirim? DS4 veya DS5 analog motorları uyar mı? Örneğin şu ilandakiler gibi. Uyması ve düzgün çalışması yeterli, orijinal performansı beklemiyorum zaten.

Elimde bir adet orijinal DS3 mevcut, sağ analoğunda drift olduğu için değiştirmek istedim ama analog motorunun normalden küçük olduğunu fark ettim. Genel kondisyonu iyi olduğu ve düzgün çalıştığı için tamir etmek istiyorum. Buna uyumlu analog motorunu nereden bulabilirim? DS4 veya DS5 analog motorları uyar mı? Örneğin şu ilandakiler gibi. Uyması ve düzgün çalışması yeterli, orijinal performansı beklemiyorum zaten.
ds4 veya dualsense nin analoglarını olacağını sanmıyorum internete bak illa orjinal olması gerekmiyor

DS4 veya DualSense'nin analoglarını olacağını sanmıyorum internete bak illa orijinal olması gerekmiyor.

İşte internette PS3 analog diye satılanlar genel olarak uymuyor, büyük geliyor. Muadil gamepadlere(Rampage vs.) tam olarak uyuyor ama orijinal DS3'e uymuyorlar.

Yok mu hiç tecrübesi olan arkadaş?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı