Begezz Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar kolu şarja takıyorum fakat turuncu ışık yanmıyor, PS düğmesine basınca da herhangi bir ışık yanmıyor, hiçbir etkileşim alamıyorum. İçini açmaya da korkuyorum, sizce nedir sorun?
Arkadaşlar kolu şarja takıyorum fakat turuncu ışık yanmıyor, PS düğmesine basınca da herhangi bir ışık yanmıyor, hiçbir etkileşim alamıyorum. İçini açmaya da korkuyorum, sizce nedir sorun?
Steven Rogers Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer New Jersey Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 3060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #11 Begezz dedi: Garantisinin devam ettiğini düşünmüyorum oldukça eski. Yinede teşekkür ediyorum. Babamla ps gecemiz suya düştü Genişletmek için tıkla... Hic olmadı bu, olmadık yerde duygulandim hocam. Artı 0 Eksi
Begezz dedi: Garantisinin devam ettiğini düşünmüyorum oldukça eski. Yinede teşekkür ediyorum. Babamla ps gecemiz suya düştü Genişletmek için tıkla... Hic olmadı bu, olmadık yerde duygulandim hocam.
SadeceBirOyuncu Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği öğreniyorum. 4 Ocak 2025 #12 Aeronight dedi: Resetlemeyi deneyin. İğne yardımıyla arkasındaki küçük tuşa 10 saniye basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Resetlemeyi deneyin. İğne yardımıyla arkasındaki küçük tuşa 10 saniye basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra?