DualShock 4 Forza Horizon 5'te çalışmıyor

Mirzaep

Hectopat
Merhabalar, Forza Horizon 5'te DualShock 4 kolum çalışmıyor. Normalde FIFA 21, F1 2020, Forza Horizon 4'te direk kabloyla taktığımda çalışıyor fakat FH5'te kolu görmüyor oyun. Harici bir program mı yüklemem lazım? Şimdiden teşekkürler.

Dostum bende de var DualShock 4 Bluetooth'la bağlama yapabiliyorsan DS4 uygulaması var DS4 Windows uygulamasını indir. Kolu bağla olur renk falan seçebiliyorsun.

DS4Windows olmadan direkt Bluetooth ile DS4'ü bağlayıp Xbox Gamepass'den indirdiğin FH5'i oynayamaz mıyım? Forza Horizon 5'in ayarlarında direkt Gamepad tuş atamaları var, DS4'ü kendiliğinden algılaması için ne yapılmalı, şu anda bağladım PCye ve oyun menüsündeyim daha kontrol etmiyor.

DS4Windows olmadan direkt Bluetooth ile DS4'ü bağlayıp Xbox Gamepass'den indirdiğin FH5'i oynayamaz mıyım? Forza Horizon 5'in ayarlarında direkt Gamepad tuş atamaları var, DS4'ü kendiliğinden algılaması için ne yapılmalı, şu anda bağladım PCye ve oyun menüsündeyim daha kontrol etmiyor.
Hocam ben steam üzerinden aldım steam'in kendisi DS4'ü xbox kontrolcüsü olarak gösterip oynatıyor belki xbox ayarlarında öyle bir şey vardır.

Hocam ben steam üzerinden aldım steam'in kendisi DS4'ü xbox kontrolcüsü olarak gösterip oynatıyor belki xbox ayarlarında öyle bir şey vardır.
Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Steam'e Dualshock 4'ünüzü bağladıktan sonra Steam Geniş Ekran Modu'nu açıp ayarlarlara girin kontrolcü yapılandırması kısmında Playstation Dualshock yapılandırmasına tik atın. Daha iyi olur sizin için.

Bu arada bir arkadaş Xbox Game Pass'den FH5'i direkt Dualshock 4'ü bağlayıp algılatmayı başarmış kendi kendine olmuş, bende neden olmuyor acaba anlayamıyorum.

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Steam'e DualShock 4'ünüzü bağladıktan sonra Steam geniş ekran Modu'nu açıp ayarlarlara girin kontrolcü yapılandırması kısmında PlayStation DualShock yapılandırmasına tik atın. Daha iyi olur sizin için.

Bu arada bir arkadaş Xbox Game Pass'den FH5'i direkt DualShock 4'ü bağlayıp algılatmayı başarmış kendi kendine olmuş, bende neden olmuyor acaba anlayamıyorum.

Hocam ben daha önce yapmıştım geniş ekran modu üzerinden PlayStation yapılandırması kısmını fakat MK11 ve FH4'de Xbox kontrolcüsü olarak görüyor ben o yüzden söylemiştim ama sizde olmuyorsa yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı