DualShock 4 PS 5'e bağlanmıyor

cinarakcali012

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PS5 sahibiyim, DualShock 4 baglamaya çalışıyoruz ancak olmuyor, önceden yapmistim, şimdi yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS 5 kutusundan çıkan kablo Type-C kablo DualShock 4'e olmuyor.

Anladım bu arada sorması ayıp neden bağlamak istiyorsunuz dualsenste bir sıkıntımı çıktı? Sitesinde bu şekilde yazıyor 'PS5 oyunları yalnızca DualSense kablosuz kontrol cihazlarıyla oynanabilir.'
Başka bir kablo varsa onunla deneyin ama tarafım orijinal bir DS kablosu çünkü cihazın piline falan zarar verebilir belki o yüzden ben hep orijinal kablosuyla kullanıyorum.

Hocam 4 kişi fifa oynayacağız ps4 sürümünde oynayacağım önceden yaptım ancak suan olmuyor

Hocam 4 kişi FIFA oynayacağız PS4 sürümünde oynayacağım önceden yaptım ancak şu an olmuyor.

Kontrolcude bir sıkıntı yok değil mi bilgisayara falan bağlamayı deneyim böylece çalıştığını falan ögrenebilirsiniz bu arada internete yazdım bu çıktı bir deneyin;

PS5'in "ayarlar" menüsüne gidin. 23
"Genel" seçeneğini seçin ve ardından "Bluetooth aksesuarları"nı açın. 23
Kontrol cihazını eşleştirme moduna alın: Aynı anda share ve PS düğmelerine basarak ışığın yanıp sönmesini bekleyin. 1
Mevcut Bluetooth cihazları listesinden kontrol cihazını seçin.

Hocam çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…