Selam, PS3 gamepadim vardı PC de kullanmak için ama bozuldu. Logitech F310 almayı düşünüyordum ama DualShock daha rahat geliyor bana göre. Alınır mı? Alınır ise orijinal olması için bir link atabilir misiniz?
En ucuz Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.424,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GP E211 Usb Pil Şarj Cihazı + 2100 AA 2'li Şarjlı Kalem Pilli fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GP E211 Usb Pil Şarj Cihazı + 2100 AA 2'li Şarjlı Kalem Pilli özelliklerini incele, 309,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selam, PS3 gamepadim vardı PC de kullanmak için ama bozuldu. Logitech F310 almayı düşünüyordum ama DualShock daha rahat geliyor bana göre. Alınır mı? Alınır ise orijinal olması için bir link atabilir misiniz?
En ucuz Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.424,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GP E211 Usb Pil Şarj Cihazı + 2100 AA 2'li Şarjlı Kalem Pilli fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GP E211 Usb Pil Şarj Cihazı + 2100 AA 2'li Şarjlı Kalem Pilli özelliklerini incele, 309,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence başka kontrolcü kullanmadığınız için böyle geliyor. İnanın dual shock 3 (ps3 kolu) hiç rahat değil.
F310 alternatifi olarak kablolu xbox 360 kolu alabilirsiniz. Zamanunda bol bol kullandım, kablosu kırıldığı için emekli oldu. F310 da kullandım. Bence xbox kolu daha iyi + olarak f310 da olamyan titreşim özelliği var. F310 da çok sağlam koldu ama onun da kablosu kırılmıştı. PS3 koluna göre ergonomi olarak çooook daha iyi elde tutması çoook daha rahat. En fazla yarım saat garipsersiniz. Hem de PC oyunları ile %100 uyumlu hiçbir sorun yaratmaz, buton simgeleri de ekranda gördüğün ile aynı olması da avantaj.
Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!