Dubai'de PS5 alacak yer tavsiyesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Mağaza veya internet fark etmez. Tek ölçüt orijinal ve güvenli olması.

Daha önce Dubai'den PS5 veya teknolojik alet alanlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.

Not: Kişi yanında gelecek ve vergi iadesi alınacak. Yani kargo veya vergi sorunu yok.

Mağaza veya internet fark etmez. Tek ölçüt orijinal ve güvenli olması.

Daha önce Dubai'den PS5 veya teknolojik alet alanlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.

Not: Kişi yanında gelecek ve vergi iadesi alınacak. Yani kargo veya vergi sorunu yok.

Annemin arkadaşı Dubai'den iPhone 14 getirmişti. Unutmazsam sorarım hocam sizin için

Dubai'de bir Playstation mağazası bence çatma alet satmaz.

Çok düşünmeyin bence.
Hocam Amazon.ae üzerinde satıcı Amazon olmayan ama %20 daha ucuz satan yerler var. Yorumları karışık. O yüzden internet üzerinden ama güvenilir yer varsa iyi olur. Yoksa elden mağazaları tercih edeceğim.

Hocam ben de bunda karar kıldım ama Amzon.ae üzerinde güvenilir bir satıcı bulamaz mıyız?

Hocam Amazon. AE üzerinde satıcı Amazon olmayan ama %20 daha ucuz satan yerler var. Yorumları karışık. O yüzden internet üzerinden ama güvenilir yer varsa iyi olur. Yoksa elden mağazaları tercih edeceğim.

Hocam ben de bunda karar kıldım ama Amzon. AE üzerinde güvenilir bir satıcı bulamaz mıyız?

Amazon iade konusunda en sağlam firmadır hocam

Hocam Amazon.ae üzerinde satıcı Amazon olmayan ama %20 daha ucuz satan yerler var. Yorumları karışık. O yüzden internet üzerinden ama güvenilir yer varsa iyi olur. Yoksa elden mağazaları tercih edeceğim.
Gidin dükkandan alın hocam, değmez o stres ve şans faktörüne.

Screenshot_20230314_140857_Samsung Internet.jpg

Carrefour'da böyle bir kampanya var bu ne anlama geliyor?

International versiyon yerine UAE sürümü almanın bir eksisi var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı