Dublex ev üst kat için Wi-Fi dağıtıcı önerisi

mehmetselvi

Hectopat
Kek günü
Modem alt katta. Üst katta sinyal çok az. Fiyat performans bir cihaz arıyorum.
Yazmayı unutmuşum.. Alacağım cihaz modem ile bağlantıyı kablosuz yapabilmeli.

Son düzenleme:
Powarline Adaptor diye yeni bir cihaz var. Elektrik akımı üzerinden wifi'yi dağıtıyor. Çift gönderiliyor. Birini wifi olan prize diğerini üst kattaki herhangi bir prize takıyorsun. Halloluyor.

Alternatif olarak laptop/masaüstü bilgisayarına ethernet bağlı ise Inca'nın usb wifileri var. Modem olarak üst katta wifi dağıtabilirsin.

Powarline adaptor diye yeni bir cihaz var. Elektrik akımı üzerinden Wi-Fi'yi dağıtıyor. Çift gönderiliyor. Birini Wi-Fi olan prize diğerini üst kattaki herhangi bir prize takıyorsun. Halloluyor.

Alternatif olarak laptop/masaüstü bilgisayarına Ethernet bağlı ise ınca'nın USB Wi-Fi'leri var. Modem olarak üst katta Wi-Fi dağıtabilirsin.

Oyun oynayan biriysen aklında olsun PowerLine cihazlar ping sorunu ile bilinir.

O zaman şöyle basitçe ifade edeyim.. evli bir çiftin evi için kullanılacak. Telefon, tablet veya dizüstü cihazlarının üst katta rahat kullanabilmesi için pahalı olmayan ve bu saydığım cihazlara yetebilecek bir cihaz. Çok açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. Bu mesajdan sonra sadece cihaz ismi yazmanız yeterlidir. İlginiz için teşekkür ederim.

O zaman şöyle basitçe ifade edeyim.. evli bir çiftin evi için kullanılacak. Telefon, tablet veya dizüstü cihazlarının üst katta rahat kullanabilmesi için pahalı olmayan ve bu saydığım cihazlara yetebilecek bir cihaz. Çok açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. Bu mesajdan sonra sadece cihaz ismi yazmanız yeterlidir. İlginiz için teşekkür ederim.
A101'e 28 Ocakta Xiaomi Mi Wifi Pro gelecek, onu alsınlar.

O zaman şöyle basitçe ifade edeyim. Evli bir çiftin evi için kullanılacak. Telefon, tablet veya dizüstü cihazlarının üst katta rahat kullanabilmesi için pahalı olmayan ve bu saydığım cihazlara yetebilecek bir cihaz. Çok açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. Bu mesajdan sonra sadece cihaz ismi yazmanız yeterlidir. İlginiz için teşekkür ederim.

PowerLine çözümü sizin işinizi görücektir o zaman.

Öneriler için teşekkürler. Powerline biraz pahalı bir uygulama olacaktır diye düşünüyorum. Fikir güzel ama pahalı. Mesela bende Tp-Link 7210n cihaz var. 4-5 sene evvel aldım ne bir kopma sorunu nede herhangi bir problem yaşadım. Çekim gücü ve dağıtım gücü çok kuvvetli. 150 tl dolaylarını aşmayacak Benim kullandığım cihaza benzer bir cihaz önerisi yapabilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı