Düğünlerde oynar mısınız?

Düğünlerde oynar mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    186
Dediğiniz gibi birkaç kişi gelip zorla kaldırmaya çalışmışlardır, ama ben kalkmadım. İnadım inattır :D:D.

Kendimi neden boşu boşuna rezil edeyim. Bir de tanıdık bir kız olunca kaldırsana dansa olayı da var bir de ondan daha utanç verici bir şey yoktur bence.

Yaş önemli değil, kardeşim sayılırsınız. :D :D Ne zaman yaptınız bu şakayı? Çok güldüm, teşekkür ediyorum.

Tam tersi? :D

Haklısınız bu konuda :).
Valla 2 hafta önce su sıkarak aşırı derecede eğlendim gülmekten karnım ağrıdı, bayramda sıkıyordum bir çocuk anladı evin önünde bekledi annem de beni ifşaladı, ama 1 hafta sonraya unuturlar sonra yine başlayacağım😁

Rezil olmak istemem onun yerine, boş boş oturmayı tercih ederim. :)

Boş boş oynama onun yerine gider kafa dengi bir arkadaş illaki bulunur tanıdık onunla otururum tavsiye etmem ama oturur yakarız 1 2 dal gece biter ( İçmem ama 40 yılda bir arkadaş ortamında yakıyoruz ).

10 yaşındayken bir arkadaştan düğünlerde para kasma yöntemleri hakkında bir şeyler duymuştum. Dediğine göre damadın yakınlarının gözüne gire gire oynamak gerekiyormuş. Bir şekilde gittim arkadaşımın tanıdığının düğününe. Salak gibi oynarken (Elimi oraya buraya oynatıyorum sadece.) ırkçılık olmasın ama malum kesimin saldırısına uğradık. Dövdüler arkadaşım ile beni ve paraları (Sahte sanırım hepsi.) onlar aldı yerden. Tam olarak hatırlamadığım için anlatmadım ama düğünler benim için sadece sevilen kızın anasının komşusuna hava atması için erkek tarafının yaptığı minimum 100 bin liralık şey. Konu nereden nereye geldi yahu neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı