Dükkan önüne park edilmesi yasak mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ritualist

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2012
Mesajlar
523
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar. Bizim dükkanın önüne sürekli araba park ediliyor. Yani tam kapı girişine değilde dükkanın yan tarafına caddeye bakan tarafa. Kapı girişine pek park etmiyorlar ama yinede bazen bırakıp giden oluyor. Ama önemli olan dükkanın yan yani caddeye bakan yüzüne park etmemeleri. Bu yasak mıdır? Yoksa değil midir ?
Fotoğrafta da belirttiğim gibi bazen kaldırıma çıkartıyorlar arabaları.

RY3JKek.jpg
 
Sonuçta o yol herkesin ortak malıdır. Ne olacağına sen veya ben karar veremeyiz. Orada park etme yasağı yoksa, ederler. Bu konuyu Belediye ye danışın.
 
Ya şöyle diyeyim ben. Oraya araba koyulunca o taraftan bakanlar dükkanı görmüyorlar. Sanki hiç dükkan yokmuş gibi oluyor. Bunu müşteriler söyledi. Burada yıllardır oturan yaşayan insanlar olup bizim dükkanı daha yeni görenler var. Birde o araba park edilen yer altı boşluk. Fotoğrafta orası çıkmamış ama kaldırımın köşesi yerin 20 santim kadar aşağısına çökmüş durumda.
 
Suç değildir sizin dükkanınıza araç v.b girecek olsa haklısınız zaten park etmezler fakat yayaların coğunlukla gireceği bir dükkan arabayı sağ sol koysa sıkıntı olmaz bizim koyuyorlar bir şey demiyoruz biz koyunca laga lugo yapıyorlar. İnsanları anlamak zor sana bir şeyin yapılmamasını istiyorsan sende yapmayacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Demek istediğini anladım. Zaten bende kendi arabamı hiper marketin otoparkına park ediyorum.
 
Bakın dükkanın eşyaları da kaldırımı işgal etmiş. Her ne kadar rahatsızlık vermese de.
 
@ForAnAngeL @BilgisayarKurdu Belediyeye gittim sorunumu anlattım ve oranın da bana ait olduğunu söylediler ve istediğim gibi kullanabileceğimi söylediler. Yani dükkanın ön kaldırımı da yan kaldırımı da bana ait. Yarın oraya araba park edilmemesi için duba çakmaya gelecekler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı