Bahsettiğim şey kendi dünyasında buna inanması. Yoksa bu işin militanlığını yapması değil tabi. Cahil olmak sorun değil, yeter ki insan kötülük düşünmesin. Şu da bir gerçek ki insanlar yıllarca dünyanın düz olduğuna inanmışlar.
İnsanlar dünyanın düz olduğuna inandıkları zamanlarda haksızdılar. Dünyanın küre şeklinde olduğunu düşündüklerinde de haksızdılar. Fakat eğer dünyanın küre şeklinde olduğuna inanmanın, düz olduğuna inanmak kadar yanlış olduğunu düşünüyorsanız, sizin bakış açınız, bu ikisinin toplamından daha yanlıştır. / Isaac Asimov
Ben küçükken uzaylıların evindeki akvaryumdaki gezegenlerden birinde yaşayan canlılarız diye hayal ederdim, düşünsenize siz bir hiçsiniz, bende, sende. Biz sadece o küçük akvaryumun içindeki birkaç gezegenden birinde yaşayan canlılarız. Belki akvaryumun sahibi içindeki gezegenleri bile önemsemiyor, önemsediği o küçük galaksiler?
İnsanlar dünyanın düz olduğuna inandıkları zamanlarda haksızdılar. Dünyanın küre şeklinde olduğunu düşündüklerinde de haksızdılar. Fakat eğer dünyanın küre şeklinde olduğuna inanmanın, düz olduğuna inanmak kadar yanlış olduğunu düşünüyorsanız, sizin bakış açınız, bu ikisinin toplamından daha yanlıştır. / Isaac Asimov
Hocam bırakın işimize gücümüze bakalım.
Bizim ülke bu yüzden gelişmiyor.
Ya adamlar Mars'a gitmenin planlarını kuruyorlar,biz burada dünya yuvarlak mı düz mü diyoruz.
Hocam bırakın işimize gücümüze bakalım.
Bizim ülke bu yüzden gelişmiyor.
Ya adamlar Mars'a gitmenin planlarını kuruyorlar,biz burada dünya yuvarlak mı düz mü diyoruz.
Burayı izlerken yeteri kadar eğlendim. Nerde bizim Bor ile tüm malzemeleri yapılan Uzay Gemisi taslağı! 2023'e yetiştirmeliyiz haydi!
Mahkemeye falan verilmek istemiyorum. "Mizah" altında kurulan bir cümledir.